Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είχε ξεσπάσει για το ροζ βίντεο που ανέβηκε στο Διαδίκτυο. Η Ιωάννα Τούνη είχε βάλει τα κλάματα, όταν κλήθηκε να μιλήσει για την «εκδικητική πορνογραφία» με αφορμή τη διαρροή ενός βίντεο που την έδειχνε να συνουσιάζεται, χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι κάποιος τη βιντεοσκοπεί. Τώρα, η πρώην σύντροφος πια του Στάθη Παναγιωτόπουλου (πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα»), μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατήγγειλε για τον ίδιο: «Ανάρτησε κι άλλο βίντεο μετά τη μήνυση. Είχε ροπή σ' αυτό, υπήρχαν κι άλλες γυναίκες στο κανάλι του».  

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πόσο άνανδρο αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Πίσω από τις κλειστές πόρτες, τις εντάσεις σε κάθε σχέση υπάρχουν αρκετές γυναίκες που πέφτουν θύματα του revenge porn. Οι πιο δυνατές θέλουν να μιλήσουν, κάποιες άλλες δεν τολμούν γιατί φοβούνται, το μόνο σίγουρο είναι ότι η «εκδικητική πορνογραφία» υπάρχει. Έρευνες, μάλιστα, καταδεικνύουν ότι το 90% των θυμάτων είναι γυναίκες ενώ ο συνολικός αριθμός των περιστατικών αυξάνεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα μεγεθύνεται και ο αριθμός των ιστοσελίδων που επιδίδονται στη διάδοση «εκδικητικού πορνό». Σε αυτές, οι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν εκτός από το οπτικοακουστικό υλικό και προσωπικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση του θύματος, τον χώρο εργασίας του, τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα. Ενδεικτικά, μόνο για τον Ιανουάριο του 2017, το Facebook κλήθηκε να αξιολογήσει 54.000 πιθανές περιπτώσεις «εκδικητικής πορνογραφίας», αναστέλλοντας τη λειτουργία 14.000 λογαριασμών.

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε πρώτη φορά για το revenge porn 

Η Ιώαννα Τούνη ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας 13 λεπτών στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube τον Ιούλιο του 2020, στο οποίο μιλάει για ροζ βίντεο που διέρρευσε πρόσφατα στο Διαδίκτυο με την ίδια να πρωταγωνιστεί. Η Influencer μίλησε για το περιστατικό που συνέβη πριν από το 2017 έπειτα από ένα beach party και ανέφερε για πρώτη φορά ότι η διαρροή του επίμαχου ροζ βίντεο ήταν η αφορμή του χωρισμού της από τον Χρήστο Τσεβρεντζή. «Νομίζω πως το να μιλήσω γι' αυτό το θέμα ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και “αναγκάζομαι” να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….», είχε γράψει στο κανάλι της στο Youtube.

«Αυτό το παιδί με το οποίο συνευρίσκομαι στο βίντεο είναι ένα παιδί που γνωρίζω από τα 18 μου, δουλεύαμε μαζί, είχαμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες. Στα 23 μου, με όλη αυτή την έκθεση που είχε πάρει το My Style Rocks, ξαφνικά διέρρευσαν γυμνές μου φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι μπορεί να με φωτογραφίζει κάποιος. Πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος, να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιο τρόπο, από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ. Με θυμούνται οι συμπαίκτριες μου στο My Style Rocks να πλαντάζω στο κλάμα στα παρασκήνια και έπειτα από πέντε λεπτά να είμαι πολύ εντάξει γιατί είχαμε γύρισμα. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε και πάνω που νομίζεις ότι το περάσαμε κι αυτό και συνεχίζουμε…

Είναι πολύ άσχημο που υπάρχει κόσμος που θέλει συνέχεια να σε βλέπει κάτω στο χώμα να σέρνεσαι. Θέλω να πω σε αυτόν τον κόσμο ότι δεν θα το πετύχει ποτέ. Ένα τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να καθορίσει ποιος είσαι, τι κάνεις και να αναιρέσει όλα τα υπόλοιπα πράγματα που έχεις δημιουργήσει. Είναι πολύ άδικο ένα κακό να σκοτώνει 1000 καλά. Είχα μια πολύ όμορφη υγιή σχέση και συγκατοικούσα. Το αγόρι μου ήξερε τα πάντα. Το βιντεάκι μου κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση». 

Ελενα Κρεμλίδου: Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με το όνομά της και η διάψευση 

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με τα «ροζ» βίντεο που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο με το όνομά της τον Φεβρουάριο του 2021. Η ίδια είχε αναφέρει και στο παρελθόν ότι υπήρχαν φήμες για πολλούς επώνυμους που υποτίθεται ότι κυκλοφορούν βίντεό τους στο Διαδίκτυο, ωστόσο για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τον εαυτό της.  «Δεν έχω απαγορευμένες φωτογραφίες ή βίντεό μου στο κινητό μου. Και αυτά που βλέπω κατά καιρούς να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο… Σόρρυ παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου. Η influencer είχε καταγγείλει και το σεξιστικό περιεχόμενο κάποιων χιουμοριστικών βίντεό της, καθώς είχαν γυριστεί επιδεικτικά για να δίνουν έμφαση στα οπίσθιά της. 

Σπυριδούλα MasterChef: «Το ροζ βίντεο με κατέστρεψε»

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «OPEN Weekend» τον Οκτώβριο για τη διαρροή του ροζ βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, αποκαλύπτοντας πως της έχει καταστρέψει την ψυχική υγεία.  Αναφορικά με το ροζ βίντεο, ανέφερε: «Το κομμάτι με το ροζ βίντεο, που διέρρευσε, το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω, με πάει πίσω. Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο».

Σε παλαιότερες δηλώσεις της για το ίδιο θέμα είχε πει: «Το έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις αργούν οι διαδικασίες. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γι' αυτό που συνέβη. Με έριξε πολύ συναισθηματικά. Και συνέβη μάλιστα 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Το μόνο που θέλω είναι οι άνθρωποι να έχουν καλοσύνη μέσα τους. Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό σε κάποιον; Γιατί να τον πονέσεις μ’ αυτόν τον τρόπο; Αυτό μόνο. Το έχω αφήσει πίσω μου όλο αυτό».

Χριστίνα Ορφανίδου: Το ροζ βίντεο και η δυσκολία να κάνει πλέον σχέση

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η πρώην παίκτρια του Big BrotherΧριστίνα Ορφανίδου, μίλησε για την περιπέτειά της με το ροζ βίντεο και τη δυσκολία της στις επόμενες σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε πως «ήταν μια σχέση που είχε κρατήσει τρία χρόνια, συζούσαμε και πηγαίναμε σοβαρά. Κάποια στιγμή όμως ένιωσα ότι δεν εξελίσσεται σωστά η σχέση μας. Δηλαδή ανακάλυψα ότι ο σύντροφός μου ασχολείται με πράγματα, τα οποία δεν εγκρίνω ούτε τα θέλω στο μέλλον μου και αποφάσισα να διακόψω τη σχέση μας αν και ήμουν ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Όταν του ζήτησα να διακόψουμε, δεν το πήρε πολύ καλά και ύστερα από αρκετούς μήνες που συνέχισα τη ζωή μου με ένα άλλο άτομο ήθελε να με εκδικηθεί. Στην αρχή η πρώτη του κίνηση ήταν να προσεγγίσει τον τότε σύντροφο μου και να στείλει το βίντεο από το δικό του κινητό στο κινητό του καινούργιου μου συντρόφου για να μας χωρίσει. Με εκβίαζε ήδη μέσα στη σχέση. Δηλαδή δυσκολεύτηκα να χωρίσω. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να μπω και στο κινητό του για να σβήσω ό,τι προκλητικό είχαμε. Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Που να ‘ξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση» ανέφερε η επαγγελματίας παίκτρια poker στη «Super Κατερίνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA