Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes ο 33χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε 17χρονη στην Έδεσσα, συνελήφθη. Η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία, το οποίο ξεκίνησε αμέσως μετά την κατάθεση της μήνυσης από την πλευρά της μητέρας του θύματος με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο Μεξικό με τη γυναίκα του κι ενώ τα θύματα προσπαθούν να σταματήσουν τη διασπορά των βίντεο

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες του GRTimes αναφέρουν ότι ο δράστης συνελήφθη σε μια απομονωμένη καλύβα σε χωριό της Αλμωπίας. Πλέον έχει οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας στην Έδεσσα και από εκεί αύριο (20/12) στον εισαγγελέα. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μητέρα 17χρονης μαθήτριας από την περιοχή, τα ξημερώματα της Κυριακής, το παιδί της δέχθηκε επίθεση από έναν 33χρονο άνδρα. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της στην Αστυνομία, ο 33χρονος πλησίασε την κόρη της και στη συνέχεια την απείλησε φραστικά. Έπειτα τη χτύπησε στο πρόσωπο, στον λαιμό και στα χέρια. Η 17χρονη μαθήτρια σύμφωνα με το thestival.gr μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ η μητέρα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 33χρονου για σωματική βλάβη. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Έδεσσας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA