Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes ο 33χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε 17χρονη στην Έδεσσα, συνελήφθη. Η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία, το οποίο ξεκίνησε αμέσως μετά την κατάθεση της μήνυσης από την πλευρά της μητέρας του θύματος με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο Μεξικό με τη γυναίκα του κι ενώ τα θύματα προσπαθούν να σταματήσουν τη διασπορά των βίντεο
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες του GRTimes αναφέρουν ότι ο δράστης συνελήφθη σε μια απομονωμένη καλύβα σε χωριό της Αλμωπίας. Πλέον έχει οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας στην Έδεσσα και από εκεί αύριο (20/12) στον εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μητέρα 17χρονης μαθήτριας από την περιοχή, τα ξημερώματα της Κυριακής, το παιδί της δέχθηκε επίθεση από έναν 33χρονο άνδρα. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της στην Αστυνομία, ο 33χρονος πλησίασε την κόρη της και στη συνέχεια την απείλησε φραστικά. Έπειτα τη χτύπησε στο πρόσωπο, στον λαιμό και στα χέρια. Η 17χρονη μαθήτρια σύμφωνα με το thestival.gr μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ η μητέρα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 33χρονου για σωματική βλάβη. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Έδεσσας.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.