ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/12/2021 18:36

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ψάχνουν» ένα προς ένα τα πορνογραφικά σάιτ οι Αρχές - Το ενδεχόμενο της σύλληψης

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος θα ψάξει για το αν ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει αναρτήσει βίντεο σε πορνογραφικά σάιτ, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Ανοιχτό το ενδεχόμενο της σύλληψης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ψάχνουν» ένα προς ένα τα πορνογραφικά σάιτ οι Αρχές - Το ενδεχόμενο της σύλληψης
Πηγή: Pexels
Ανάγνωση:

Ερευνες για να διαπιστωθεί εάν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει ο ίδιος σε κανάλια στο Διαδίκτυο (είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό) βίντεο ή φωτογραφίες, έχει ξεκινήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, μετά την έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί ουσιαστικά θα διερευνήσουν αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει ροζ βίντεο, θα κάνουν δηλαδή την απαραίτητη ιχνηλάτηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο παρουσιαστής βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο username που αναρτούσε τα πορνογραφικά βίντεο. Παράλληλα, αν από την έρευνα προκύψει οικονομικό αντίκρυσμα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τότε θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει βίντεο, το αδίκημα θεωρείται διαρκές και τότε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, βάσει του νόμου, κινδυνεύει με σύλληψη, ανεξάρτητα, αν το αδίκημα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Το σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων, έχει μπει και επίσημα στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μετά από όλα αυτά μου ζήτησε να συνευρεθούμε ξανά ερωτικά» - Ξεσπά η πρώην σύντροφός του

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση» δηλώνει το θύμα του

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση» δηλώνει η 30χρονη που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για δημοσίευση βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Η γυναίκα αναφέρει πως μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης που είχε κάνει εις βάρος του ραδιοφωνικού παραγωγού «έγινε αυτό που φοβόμουν από την αρχή, διασυρμός» και τα βίντεο έχουν αναδημοσιευτεί από ανθρώπους που θέλουν «να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να κερδίσουν like και κλικ».

«Μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης και του τίτλου του βίντεο δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς μπορούν να μου το κάνουν αυτό; Δεν καταλαβαίνουν; Δεν μπαίνει κανείς στη θέση μου; Εγινε αυτό που φοβόμουν από την αρχή. Διασυρμός... Πραγματικά δεν ξέρω πού βρήκαν το χαρτί από τη δικογραφία και για ποιο λόγο το διαρρέουν και προσπαθούν να με ταυτοποιήσουν. Έβγαλαν τον τίτλο του βίντεο και το προφίλ που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος», είπε η 30χρονη στο STAR.

«Το δήλωσα μέσα την Παρασκευή και ευτυχώς ήταν νωρίτερα από την ημέρα που βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Δεν είμαι εγώ στα βίντεο που μπορεί να κυκλοφορούν σε άλλα κανάλια από άλλους χρήστες του διαδικτύου. Δηλαδή τώρα έχουν ψάξει να βρουν τα βίντεό μου και σίγουρα έχουν γίνει αναδημοσιεύσεις. Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί γίνονται συνένοχοι στα διάδοση παράνομου υλικού. Αναρτούν άλλα βίντεο με τον Στάθη και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να κερδίσουν like και κλικ στα διάφορα προφίλ που δημιουργούν», ανέφερε η 30χρονη.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν σκέφτονται το κακό που κάνουν; Εντάξει θα κάνουμε αγωγή στην εφημερίδα αλλά τι με αυτό; Η ζημιά έχει γίνει. Δεν προστατεύουν το θύμα και το διαπομπεύουν ξανά και έτσι αποθαρρύνουν και άλλες κοπέλες να μην μιλήσουν. Έχουν κατέβει τα αρχικά βίντεο, το θέμα είναι οι αναδημοσιεύσεις που έχουν γίνει και γίνονται ως σήμερα. Υπάρχουν σελίδες που δεν έχουν υποστήριξη και επικοινωνία. Οι τίτλοι που χρησιμοποιούν είναι οι ίδιοι. Δηλαδή με τον τίτλο στο Google υπάρχουν και φωτογραφίες που μπορεί μετά αν μπεις στον σύνδεσμο να σου γράψει το βίντεο έχει διαγραφεί αλλά η Google έχει κρατήσει τα δεδομένα και εμφανίζει τη φωτογραφία και έτσι προσελκύονται χρήστες που νομίζουν ότι τάχα θα δουν εμένα», τόνισε η 30χρονη μιλώντας στο STAR.

«Είναι μια παράνοια όλο αυτό δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ. Και ο άλλος έφυγε μπορεί για πάντα, δεν ξέρω αν θα γυρίσει για να πληρώσει αυτό που έκανε. Περιμένω τρία χρόνια το δικαστήριο και τώρα έφυγε στο εξωτερικό. Ακουσα από τα κανάλια ότι 9 γυναίκες έχουν επικοινωνήσει με τη Δίωξη. Με την δικηγόρο μου καμία όμως. Εγώ είχα εντοπίσει δύο γυναίκες που φαίνονταν στα βίντεο. Η μία ζει έξω και έχει οικογένεια και μου το ξέκοψε και είπε να μην την ενοχλώ γιατί ο άνδρας της δεν ξέρει. Αυτό ήταν πριν δύο χρόνια. Η δεύτερη μάλλον δεν με πίστεψε δεν ξέρω, αλλά ούτε τώρα μου έχει στείλει κάτι. Νομίζω έχει πάρει τόσο έκταση το θέμα όπου αν θέλουν θα επικοινωνήσουν εγώ δεν έχω άλλη δύναμη είμαι εξαντλημένη πια. Εχω αναγκαστεί εδώ και καιρό να σβήσω τα προφίλ μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά να κάνω όσες πιο πολλές αλλαγές μπορώ για να ξεχάσω και να ξεχαστώ», ανέφερε η 30χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ REVENGE PORN ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΗΨΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ