Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τεράστιες διαστάσεις που πήρε η περιβόητη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη τη μικρή κοινωνία της Αλοννήσου, εκεί όπου το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα διατηρεί σπίτι και επιχείρηση. Ετσι, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για διαρροή βίντεο (revenge porn) με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, φαίνεται πως είναι ανεπιθύμητος από κατοίκους του νησιού.  

Διαβάστε ακόμα: Revenge porn: Στο στόχαστρο γνωστός δημοσιογράφος – Δύο ακόμα καταγγελίες από πολιτικό και μοντέλο

Και αν η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα του σκανδάλου ήταν η «παγωμάρα» από μερίδα του κόσμου στο νησί, στη συνέχεια δόθηκε ακόμη μεγαλύτερος σάλος στην υπόθεση, όταν ακολούθησαν νέες καταγγελίες γυναικών με συνέπεια να παρέμβει ακόμη και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που διενεργεί έρευνα για τη δημοσιοποίηση κι άλλων βίντεο από τον παρουσιαστή.

Πήγαν και έγραψαν συνθήματα και στο σπίτι του

Μετά από όλα αυτά, το νησί των Σποράδων «βράζει» και είναι ενδεικτικό ότι πολλά σημεία έχουν γεμίσει από υβριστικά συνθήματα και αφίσες, ενώ άγνωστοι επισκέφτηκαν και το σπίτι του, όπου ανέγραψαν συνθήματα εναντίον του σε τοίχους. «Φύγε», «Μην ξαναπατήσεις στην Αλόννησο» είναι μερικά μόνο από αυτά που γράφτηκαν με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην Αλόννησο, εκεί όπου πρόσφατα παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Αρκετοί κάτοικοι του νησιού φαίνεται πως έχουν στραφεί εναντίον του και κανείς δεν ξέρει πλέον εάν σκοπεύει να κάνει σύντομα την επόμενη εμφάνισή του στον τόπο που περνούσε ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του. 

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Δήμος έσπευσε να σβήσει τα συνθήματα από δημόσια σημεία, ωστόσο, η κατάσταση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο παραμένει έκρυθμη και με αρκετούς πολίτες να βγάζουν οργή και θυμό εναντίον του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA