Μενού
  • Α-
  • Α+

Αμίλητος και με σκυμμένο το κεφάλι για να μην φανεί στις κάμερες εντοπίστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λίγες ώρες μετά την εισαγγελική έρευνα για τα πορνογραφικά βίντεο που έχει αναρτήσει με την πρώην σύντροφό του. Η κάμερα του Star τον εντόπισε έξω από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, αλλά ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα δεν είπε κουβέντα και μπήκε στο αυτοκίνητό του. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αναδημοσίευσαν ροζ βίντεο και διασύρθηκα λέει η 30χρονη που τον κατήγγειλε

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις ή έχει τον έχει αγγίξει πως έχει μπει σε περιπέτειες, ωστόσο δεν έδωσε καμία απάντηση.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ψάχνουν» ένα προς ένα τα πορνογραφικά σάιτ οι Αρχές

Ερευνες για να διαπιστωθεί εάν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει ο ίδιος σε κανάλια στο Διαδίκτυο (είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό) βίντεο ή φωτογραφίες, έχει ξεκινήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, μετά την έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί ουσιαστικά θα διερευνήσουν αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει ροζ βίντεο, θα κάνουν δηλαδή την απαραίτητη ιχνηλάτηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο παρουσιαστής βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο username που αναρτούσε τα πορνογραφικά βίντεο. Παράλληλα, αν από την έρευνα προκύψει οικονομικό αντίκρυσμα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τότε θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει βίντεο, το αδίκημα θεωρείται διαρκές και τότε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, βάσει του νόμου, κινδυνεύει με σύλληψη, ανεξάρτητα, αν το αδίκημα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Το σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων, έχει μπει και επίσημα στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA