Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται ο σάλος για τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα πορνογραφικά βίντεο που φέρεται να δημοσίευε στο διαδίκτυο από πρώην συντρόφους του. Το πρωί ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε, πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή φίλη του. Η γυναίκα που ήδη κινήθηκε νομικά κατά του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, μιλώντας στο Alpha, αποκάλυψε πως νιώθει σοκαρισμένη και πως δεν περίμενε μετά τη σχέση τους να έβλεπε τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο. «Είδα στο διαδίκτυο πολύ προσωπικές φωτογραφίες μου και βίντεο. Είμαι σε κατάσταση σοκ», είπε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα. Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως υπάρχουν κι άλλα θύματα.

«Με είχε ενοχλήσει που είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα»

Και ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, πάντως, δεν φέρεται να εκπλήσσεται από την κατάληξη που έχει η εν λόγω ιστορία. Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, αυτό είναι γεγονός. Με είχε ενοχλήσει και το γεγονός ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, δεν μιλάω για ανήλικα, να μην παρεξηγηθώ. Εμένα με ενοχλεί πολύ η σχέση ενός ανθρώπου που πλησιάζει και διαλέγει για συντροφιά του πολύ νεαρά άτομα», είπε αρχικά και συνέχισε:«Δεν έχει αναλάβει ο αδερφός του ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Μου λέει ότι δεν ήξερε. Είμαστε στο ίδιο γραφείο».

Ο ίδιος ο παρουσιαστής πάντως παραμένει «βουβός» σε ερωτήσεις δημοσιογράφων γύρω από την υπόθεση των πορνογραφικών βίνεο. Ο ρεπόρτερ της εκπομπής T-live στον Alpha ρώτησε ευθέως τον ραδιοφωνικό παραγωγό εάν θέλει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, με τον ίδιο να παραμένει ανέκφραστος. Τότε, ακούγεται η επόμενη ερώτηση, εάν κάποιο άλλο μέλος των Ράδιο Αρβύλα γνώριζε κάτι γύρω από την υπόθεση.

Εκείνος, όμως, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση γύρω από την υπόθεση με τη διαρροή προσωπικών βίντεο με πρώην συντρόφους του σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA