Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο κρατητήριο, απ' όπου και κυκλοφόρησε η πρώτη του φωτογραφία,  θα παραμείνει και τα Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Εις βάρος του παρουσιαστή ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, δίχως την συγκατάθεσή τους. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές που κατασχεθήκαν στο σπίτι του.

Διαβάστε ακόμη: «Παράφρων, σαν να μην τον νοιάζει τίποτα, παντρεύτηκε, έβγαινε στην εκπομπή» - Η πρώτη αντίδραση της 30χρονης

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήγε το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, οπότε και παραμένει προσωρινά κρατούμενος ως τη Δευτέρα 27/12. Ο πρώην παρουσιαστής βρίσκεται αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη, καθώς η δίωξη που του ασκήθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο πρώην τηλεοπτικός παρουσιαστής, θα κρατηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ οι Αρχές έχουν κάνει ήδη φύλλο και φτερό τα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη κι Αλόννησο. Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς κι από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δύο ακόμη «ροζ» βίντεο με άλλες κοπέλες

Ο δικηγόρος της δεύτερης κοπέλας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο κι ουσιαστικά προκάλεσε την σύλληψή του, αναφέρει ότι έλαβε με mail δύο νέα βίντεο από άλλες κοπέλες, που φέρεται να τα έχει αναρτήσει ο πρώην παρουσιαστής χωρίς την συγκατάθεσή τους. Τα βίντεο φέρεται να τα έχει στην κατοχή του ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «T live». «Εχω στην κατοχή μου ήδη δύο καινούρια βίντεο -έφτασαν ανώνυμα στο e-mail μου- για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που σημαίνει ότι κι άλλες κοπέλες μπαίνουν στη διαδικασία, να δουν τι μπορούν να κάνουν. Και μάλιστα στη μια περίπτωση φαίνεται το πρόσωπο της κοπέλας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Ερωτηθείς γιατί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορήθηκε για κακούργημα, ο δικηγόρος εξήγησε, ότι ο εισαγγελέας εφάρμοσε την παράγραφο 4 του σχετικού νόμου, που προβλέπει, ότι αν ο υπαίτιος βλάψει ηθικά το θύμα ή έχει οικονομικό όφελος, τιμωρείται με 10 χρόνια, άρα είναι κακούργημα. Τέλος, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε, ότι δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ότι έχει κατεβάσει τα βίντεο, καθώς όπως είπε, μπορεί να τα δει κανείς σε προφίλ του στο διαδίκτυο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA