Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και εκεί του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, δίχως τη συγκατάθεσή τους. Ο παρουσιαστής στη συνέχεια πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, οπότε και παραμένει προσωρινά κρατούμενος ως τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Πρώτη φωτογραφία από τα κρατητήρια - Και νέα βίντεο με άλλες κοπέλες

Ο Παναγιωτόπουλος θα περάσει τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, απ' όπου χθες διέρρευσαν οι φωτογραφίες που λαμβάνονται σε τέτοιες περιπτώσεις από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πλέον, βρίσκεται αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη, καθώς η δίωξη που του ασκήθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Το στοιχείο που «καίει» τον Παναγιωτόπουλο

Ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, προβάλλει τον ισχυρισμό ότι κατέβασε τα επίμαχα «ροζ» βίντεο από το Διαδίκτυο πριν από τρία χρόνια, παραδεχόμενος, ωστόσο, ότι ήταν εκείνος που τα ανέβασε αρχικά. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο και επιπλέον αρνήθηκε πως είχε κάποιο οικονομικό όφελος απ'ο όλη αυτή την δραστηριότητα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο παρουσιαστής ισχυρίζεται επίσης ότι δε γνωρίζει ποιος τα ανέβασε εκ νέου, φαίνεται ωστόσο ότι, έως τώρα, δεν έχει πείσει τις αρμόδιες αρχές για την αλήθεια των λεγομένων του.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως υπάρχει και ένα στοιχείο που τον «καίει» καθώς αναφέρουν ότι το κωδικό όνομα - ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε για ν' ανεβάζει τα βίντεο στο διαδίκτυο, περιέχει την ηλικία του, γεγονός που ενδέχεται να καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του.

Δύο ακόμη «ροζ» βίντεο με άλλες κοπέλες

Ο δικηγόρος της δεύτερης κοπέλας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο κι ουσιαστικά προκάλεσε την σύλληψή του, αναφέρει ότι έλαβε με mail δύο νέα βίντεο από άλλες κοπέλες, που φέρεται να τα έχει αναρτήσει ο πρώην παρουσιαστής χωρίς την συγκατάθεσή τους. Τα βίντεο φέρεται να τα έχει στην κατοχή του ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «T live». «Εχω στην κατοχή μου ήδη δύο καινούρια βίντεο -έφτασαν ανώνυμα στο e-mail μου- για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που σημαίνει ότι κι άλλες κοπέλες μπαίνουν στη διαδικασία, να δουν τι μπορούν να κάνουν. Και μάλιστα στη μια περίπτωση φαίνεται το πρόσωπο της κοπέλας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA