Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που είχε στο δέντρο μια οικογένεια στο Καματερό αποτέλεσαν την αιτία της φωτιάς που ξέσπασε σε διπλοκατοικία της οδού Αγίας Τριάδος. Μία γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο διασωληνωμένη

Διαβάστε ακόμη: Ναυάγια στο Αιγαίο: 30 νεκροί σε τρεις ημέρες με πλοία που ξεκίνησαν από την Τουρκία

Σύμφωνα με την κυρία Κατσίπη που ήταν ένα από τα άτομα που ζούσαν στη διπλοκατοικία η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα από τα αναμμένα λαμπάκια σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι της κουζίνας.

Αποτέλεσμα ήταν να τυλιχθεί στις φλόγες ο κάτω όροφος της διπλοκατοικίας και να οδηγηθούν στο νοσοκομείο η μητέρα της, η θεία της και ο 17χρονος ξάδελφος της. Όπως είπε η ίδια, μάλιστα, η θεία της είναι διασωληνωμένη ενώ σοβαρά είναι και η μητέρα της

«Πάνω στο τραπέζι της κουζίνας που ήταν ξύλινο, είχε και πλαστικό τραπεζομάντιλο ήταν τα λαμπάκια κι από ότι καταλαβαίνω τώρα που το βλέπω όσο γίνεται, πιθανώς συνέβη κάποιο βραχυκύκλωμα. Εγκλωβιστήκαμε πάνω δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα, και εγκλωβιστήκαμε πάνω» περιέγραψε ένοικος της διπλοκατοικίας μιλώντας στο STAR.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA