Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που απολογείται σήμερα (27/12) στον ανακριτή, κατατέθηκε από κοπέλα που εντόπισε στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Το βίντεο είχε μαγνητοσκοπηθεί το διάστημα μεταξύ 2004 και 2006. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά τη νέα καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε νέα δικογραφία και ο Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου στην εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ψάχνονται» για ροζ βίντεο οι πρώην του, έρχονται νέες καταγγελίες - Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, σε βάρος του Παναγιωτόπουλου ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη. Εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφανθούν μετά την απολογία του για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης βάσει δύο παραγόντων: Εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής.

Ο Παναγιωτόπουλος πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων στο κρατητήριο όπου δε δέχτηκε επισκέψεις. Σύμφωνα μετά όσα έχουν διαρρεύσει, κατά την απολογία στον ανακριτή του θα ισχυριστεί ότι ναι μεν είχε ανεβάσει βίντεο, ωστόσο τα είχε κατεβάσει πριν τρία χρόνια και δεν γνωρίζει ποιος έκανε εκ νέου την ανάρτηση. Ισχυρίζεται ότι έχει μετανιώσει ενώ έχει ζητήσει συγγνώμη από τις γυναίκες που εξέθεσε.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί την κοπέλα η καταγγελία της οποίας οδήγησε στη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου δήλωσε στον ΣΚΑΙ: «το συγκεκριμένο αδίκημα το έχει κάνει κατ’ εξακολούθηση. Είναι πάρα πολλές οι κοπέλες τις οποίες έχει ανεβάσει σε σάιτ στο διαδίκτυο, όπως, επίσης, από πληροφορίες, είχε κάνει πράξεις διαφυγής του για το εξωτερικό». Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα  η αστυνομία φέρεται να έχει βρει σε διάφορες ιστοσελίδες, βίντεο ερωτικού περιεχόμενου από 9 κοπέλες. «Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει, αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA