Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η 42χρονη που υπέβαλε την τελευταία (σ.σ. τρίτη) μήνυση σε βάρος του, είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες γυρίστηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, ωστόσο παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο και μάλιστα σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο παρουσιαστής προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του. Όπως έγινε γνωστό από την προανάκριση, ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο, χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στο site στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρηστές, που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή. Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Οι αναρτήσεις αυτές, όπως και το προσωπικό site του παρουσιαστή εξετάζονται από τις Αρχές.

Tέλος μιλώντας στο MEGA ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος μίας εκ των θυμάτων, σημείωσε ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή και της αυριανής του απολογίας. «Θα δούμε, αν θα διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση. Ανά πάσα στιγμή οι περιοριστικοί όροι, με νέα στοιχεία, αλλάζουν». Όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, «θεωρώ ότι θα βγουν και άλλα πράγματα, είμαστε στην αρχή της υπόθεσης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA