Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Κολωνάκι εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής αργά χθες (27/12) το βράδυ ο γνωστός τράπερ Light που εμφανίστηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram να φέρει όπλα ζωσμένα στο παντελόνι του, τρία στον αριθμό και το ένα εξ αυτών φέρεται να είναι υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού.

Ο νεαρός τράπερ εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας κοντά σε στούντιο όπου υποστήριξε ότι γύριζε βίντεο κλιπ και τα όπλα ήταν ρέπλικες που του έδωσαν κάποιοι άνθρωποι της παραγωγής για τις ανάγκες του γυρίσματος. Ο τράπερ δεν απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών αναφορικά με την ταυτότητα αυτών που του έδωσαν τα όπλα, ενώ οι Αρχές ερευνούν και το σπίτι του για τυχόν πειστήρια.

Παράλληλα, η Ασφάλεια διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί αν όντως τα όπλα που εμφανίζονται στο βίντεο είναι ψεύτικα, ωστόσο, φαίνεται πως στην ΕΛ.ΑΣ. επιμένουν στο να μην πιστεύουν τον τράπερ ότι το όπλο που φέρει τη σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ. με το εθνόσημο είναι ψεύτικο.

Η έρευνα συνεχίζεται και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA