Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση, με άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι απαγωγείς παρακολουθούσαν τον 40χρονο επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων από τη στιγμή που έφυγε από την ταβέρνα στο Ιλιον, όπου βρισκόταν με φίλους του και λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του τον απήγαγαν. Την ώρα της απαγωγής ο 40χρονος μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με μια φίλη του, η οποία άκουσε τις φωνές των δραστών και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: Light: Νέο βίντεο δείχνει τράπερ με τα όπλα στα χέρια σε κλαμπ

Οι δράστες επικοινώνησαν πολύ γρήγορα σε σχέση με αντίστοιχα περιστατικά απαγωγών, με τον αδερφό του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση, και του ζήτησαν λύτρα ύψους 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο ενώ έστειλαν και μια φωτογραφία του. Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες δεν είναι έμπειροι, γεγονός που μπορεί να τους κάνει απρόβλεπτους. Οι ενέργειες των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και διακριτικές. 

Οι αστυνομικοί ελέγχουν, μεταξύ άλλων, τις επαγγελματικές συναλλαγές του 40χρονου. Παράλληλα, η ΕΛΑΣ «σκανάρει» τις κάμερες ασφαλείας σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε ο επιχειρηματίας κατά την επιστροφή του στο Πικέρμι, καθώς και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων στην περιοχή την ώρα της απαγωγής. Επίσης, η Αστυνομία «ξεσκονίζει» τον φάκελο της υπόθεσης με την απόπειρα ληστείας σε βάρος του αδερφού του 40χρονου και τους πυροβολισμούς έξω από την επιχείρηση του 40χρονου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA