Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η περιπέτεια για τον επιχειρηματία, Γιώργο Κυπαρίσση, ο οποίος κρατείται όμηρος μετά την απαγωγή του από άγνωστους έξω από το σπίτι του στο Ντράφι. Τις πρώτες 30 ώρες της απαγωγής του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση, οι δράστες είχαν πέντε επαφές με τον αδερφό του αλλά από τότε δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία.

Διαβάστε ακόμη«Εβγαλα τη μάσκα για να σφυρίξω», λέει ο αστυνομικός που «έκοβε» κλήσεις χωρίς μάσκα

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι απαγωγείς χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένες συνομιλίες, προκειμένου να μην αφήσουν κανένα στοιχείο που να οδηγήσει την ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη τους. Οι δράστες ζητούν για την απελευθέρωση του επιχειρηματία 1 εκατομμύριο ευρώ, έπειτα από παζάρια, αφού η αρχική τους απαίτηση για να τον αφήσουν ελεύθερο ήταν τα 2 εκατ. ευρώ.

Φως στην υπόθεση, πάντως, προσπάθησε να ρίξει με την κατάθεσή της η γυναίκα που μιλούσε την ώρα της απαγωγής με τον Γιώργο Κυπαρίσση με βιντεοκλήση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα, άκουσε το θύμα και την οχλαγωγία καθώς είχε αφήσει δίπλα του το κινητό τηλέφωνο και τονίζει ότι οι δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά. Ο Γιώργος Κυπαρίσσης προσπαθούσε να καθυστερήσει τους δράστες στην συνομιλία που είχε μαζί τους άλλα κάποιος εξ αυτών το κατάλαβε και αμέσως απενεργοποίησε το κινητό. Οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνές τους στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA