Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγρια δολοφονία έγινε στα Ιωάννινα, αφού μια 55χρονη, την οποία συνέλαβαν οι αστυνομικοί, σκότωσε τον συνομήλικο σύντροφό της και ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε. Αρχικά, ο θάνατος του 55χρονου αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια. Ομως, ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Και τότε ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 55χρονος είχε στο στήθος μια μικρή τομή από αιχμηρό αντικείμενο. Αυτό κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, οι οποίοι κάλεσαν για κατάθεση τη σύντροφό του. 

Διαβάστε ακόμηΠρύτανης ΑΠΘ: Η λήξη της 34 ετών κατάληψης σηματοδοτεί το τέλος του φόβου και της ντροπής

Η 55χρονη, παρά τις αρχικές αναφορές της ότι δεν γνωρίζει κάτι για τον τραυματισμό του συντρόφου της, έλεγε δηλαδή ότι «δεν είναι δυνατόν να τον σκότωσα εγώ», αργότερα ομολόγησε τη δολοφονία του. Το ζευγάρι πριν από το στυγερό έγκλημα είχε τσακωθεί.

Η γυναίκα συνελήφθη παραμονή Πρωτοχρονιάς και έχει παρέδωσε το αιχμηρό αντικείμενο που είχε χρησιμοποιήσει. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA