Μενού
  • Α-
  • Α+

Ηταν δεδομένο ότι παραμονή Πρωτοχρονιάς θα υπήρχαν και αυτά τα φαινόμενα! Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είτε προσπάθησαν, είτε κατάφεραν να διασκεδάσουν μαζικά σε κάποια πάρτι, παρά το γεγονός ότι τα μέτρα κατά του κορονοϊού το απαγόρευαν. Ετσι, σε μία έφοδο της αστυνομίας σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Μπουρνάζι, υπήρχαν 400 άτομα που διασκέδαζαν με τη μουσική στο τέρμα!

Διαβάστε ακόμη: Florona: Το Τwitter υποδέχτηκε με χιούμορ τη νόσο που προκύπτει από τη γρίπη και τον κορονοϊό

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν τόσο κόσμο μαζεμένο σε κατάστημα και ενώ οι σχετικές προειδοποιήσεις ήταν αυστηρές για κλείσιμο στις 02:00 και φυσικά χωρίς μουσική. Αντίθετα, τα περίπου 10 περιπολικά που έφτασαν στο χώρο στις 02:30 όχι μόνο δεν βρήκαν άδειο το μαγαζί, αλλά ένα κανονικό κορονοπάρτι με μουσική και χορούς! 

Οι αστυνομικοί, όταν προσπάθησαν να μπουν στο νυχτερινό κέντρο, βρήκαν τις πόρτες κλειδωμένες, ωστόσο κατάφεραν να εισέλθουν, να προχωρήσουν σε έλεγχο και να κόψουν πρόστιμα στους πελάτες που δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού.

Προκλήθηκε μάλιστα ένταση μεταξύ των αστυνομικών και των παρευρισκομένων, όμως τελικά δεν απέφυγε κανείς τα πρόστιμα, ούτε φυσικά ο υπεύθυνος του κέντρου που θα πληρώσει 5.000 ευρώ και «λουκέτο» 15 ημερών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA