Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε τελικά το θρίλερ που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στον Αγιο Παντελεήμονα με άνδρα να κρατά όμηρο την πρώην σύντροφό του και να απειλεί να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με μία φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός διαπραγματευτής και οι αστυνομικοί που προσπαθούσαν για πολλή ώρα να τον ηρεμήσουν -καθώς ήταν προφανώς σε κατάσταση μέθης- κατάφεραν κάποια στιγμή να τον χαλαρώσουν, με αποτέλεσμα να καταφέρουν οι δυνάμεις της Αστυνομίας να εισβάλλουν στο διαμέρισμα και να τον συλλάβουν. Η πρώην σύντροφός του είναι καλά στην υγεία της, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ενώ ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα, όλη η ιστορία ξεκίνησε όταν συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές καθώς ένας άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα όλη την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άνδρας άρπαξε την κοπέλα από το σπίτι της στο Γαλάτσι και υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας, στον Αγιο Παντελεήμονα, στην οδό Αλκιβιάδου.

Μάλιστα, Αστυνομία και Πυροσβεστική είχαν δώσει εντολή στους γείτονες να κλειστούν στα σπίτια τους και να ασφαλίσουν παράθυρα και παντζούρια καθώς υπήρχε φόβος για έκρηξη. Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν δώσει εντολή να απομακρυνθούν όλοι όσοι είναι στην περιοχή γύρω από την πολυκατοικία που ο δράστης απειλούσε να ανατινάξει με φιάλη υγραερίου, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA