Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι». Με αυτή τη φράση σχολίασε ο Νίκος Καπραβέλος τις εικόνες που κυκλοφορούν από κορονοπάρτι με χορό και μουσική σε τουαλέτες. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» φιλοξενήθηκε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Open «Τώρα Ο,τι Συμβαίνει» και εξέφρασε την οργή του για την ασυνειδησία ορισμένων που βάζουν τους πάντες σε κίνδυνο για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για διασκέδαση. 

«Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και ο παππούς μου!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος. «Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα Υγείας» είπε ο κ. Καπραβέλος και συνέχισε: «Δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, θα κλείσουν τα νοσοκομεία». Παράλληλα τόνισε πως και οι 48 ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» είναι κατειλημμένες από περιστατικά COVID, ενώ πλέον λιγοστεύει το προσωπικό λόγω της επέλασης και την υψηλή μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Όμικρον.

Ο κ,. Καπραβέλος έκανε λόγο και πάλι για υποχρεωτικό εμβολιασμό ενώ εξέφρασε την άποψη να πάρει παράταση το άνοιγμα των σχολείων, μέχρι «να δούμε πώς θα μεταφραστεί αυτή η πίεση των κρουσμάτων» σε νοσηρότητα και νοσηλείες, όπως είπε. Αναφορικά με την περίπτωση της 16χρονης που διασωληνώθηκε, ο κ. Καπραβέλος σημείωσε ότι «ανταποκρίνεται στη θεραπεία», αλλά «ο δρόμος είναι μακρύς».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA