Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή καθώς και για πέντε αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα, κατοχή εμπρηστικών ειδών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, οπλοφορία και βία κατά υπαλλήλων, ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον Αιγύπτιο που χθες, Πρωτοχρονιά, εισέβαλε στο διαμέρισμα της συντρόφου του στο Γαλάτσι. Ο δράστης, υπό την απειλή μαχαιριού, κράτησε τη γυναίκα όμηρο επί τρεις ώρες στο διαμέρισμά του στον Αγιο Παντελεήμονα, απειλώντας παράλληλα να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου από το Γαλάτσι, όπου ο 34χρονος Αιγύπτιος απήγαγε την πρώην σύντροφό του – βουλγαρικής καταγωγής – από το σπίτι της και, υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε στο σπίτι του στον Αγιο Παντελεήμονα, όπου και την κρατούσε όμηρο. Μάλιστα, ο 34χρονος απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη με μπουκάλα υγραερίου και αυτός είναι ο λόγος που η Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει στην εκκένωση της πολυκατοικίας.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, με διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικούς να προσπαθούν να ηρεμήσουν τον 34χρονο. Μετά από ώρες, ο άνδρας -που ήταν σε προφανή κατάσταση μέθης- άρχισε να ηρεμεί με αποτέλεσμα αστυνομικοί να καταφέρουν να τον αιφνιδιάσουν και να εισβάλλουν στο διαμέρισμα. Ο δράστης της ομηρίας συνελήφθη και η γυναίκα διασώθηκε όντας καλά στην υγεία της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA