Μενού
  • Α-
  • Α+

Κερδίζει τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος που αφού σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του σε κυνήγι στην Αρτα, στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει! Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, ο έφηβος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση, όπου αφαιρέθηκε το 1/3 του αριστερού του πνεύμονα, ενώ όπως δήλωσε στο live news του MEGA, ο διευθυντής της ΜΕΘ, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, το παιδί ήταν τυχερό γιατί τα σκάγια βρέθηκαν μόλις 2 χιλιοστά δίπλα από την καρδιά. 

Διαβάστε ακόμη: Αρτα: 16χρονος σκότωσε κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι και μετά αυτοπυροβολήθηκε

«Ο μικρός είναι καλά και έχει σταθεροποιηθεί η κατάστασή του. Ολο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου βρίσκεται πάνω από τον Γιαννάκη και είμαστε αισιόδοξοι ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα βγει από τη ΜΕΘ. Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση, όπου του αφαιρέθηκε το 1/3 του αριστερού του πνεύμονα και ήταν τυχερός γιατί τα σκάγια πήγαν σχεδόν δύο χιλιοστά μακριά από την καρδιά του. Αν όλα πάνε καλά μέσα στις επόμενες ημέρες μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι του», ανέφερε ο κ. Ναθαναήλ στην ενημέρωση για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού. 

Στο νοσοκομείο και οι γονείς του 16χρονου 

Από εκεί και πέρα, το κλίμα στις εργατικές κατοικίες της Άρτας είναι βαρύ, καθώς εκτός από την τραγική ιστορία που συνέβη, τη δεδομένη χρονική στιγμή στο νοσοκομείο βρίσκονται τόσο ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος πάσχει από σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά και η μητέρα του, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, παράλληλα με την προχωρημένη εγκυμοσύνη της. 

Βαρύ είναι το κλίμα σε όλη την οικογένεια με τους περισσότερους συγγενείς να έχουν πέσει πάνω από τον υπερήλικα παππού του 16χρονου, ο οποίος πάσχει από πολλά προβλήματα υγείας. Παράλληλα, ο θείος του άτυχου 33χρονου, Γιώργου Καράλη, Σωτήρης Κάτσιος, μίλησε στο art2day για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου, ενώ περιέγραψε και όσα γνωρίζει η οικογένεια για το τραγικό περιστατικό:

«Το παιδί πηγαίνει καλύτερα από όσα μαθαίνουμε από τους γιατρούς. Σε ότι αφορά το περιστατικό ο μικρός μόλις είδε τον θείo του νεκρό, φώναξε "βοήθεια" και στη συνέχεια σε κατάσταση σοκ έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. O πατέρας του παιδιού ενημερώθηκε από άλλους κυνηγούς που ήταν παρόντες και πήγε και τους βρήκε στον τόπο που έγινε η τραγωδία. Ο πατέρας δεν πρόλαβε τον γιο του, ο οποίος όταν είδε τον θείο του κάτω αιμόφυρτο, έκανε αυτό που έκανε. Ο μπαμπάς του παιδιού έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και ενημέρωσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έφτασε γρήγορα στο σημείο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA