Μενού
  • Α-
  • Α+

Συμπληρωματική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκτός από αυτό της αρπαγής ασκήθηκε στον Αιγύπτιο για την ομηρία και τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του σε live μετάδοση στο Facebook. Ο Αιγύπτιος θα απολογηθεί σήμερα (5/1) για την ομηρία που κράτησε περισσότερο από 5 ώρες στο σπίτι του στον Αγιο Παντελεήμονα.

Το δεύτερο κακούργημα συμπεριελήφθη στο κατηγορητήριο του 33χρονου που περιλαμβάνει και πέντε πλημμελήματα μετά την άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης.

«Θα μας ανατινάξω όλους»

Στο φως βγήκε ο διάλογος των αστυνομικών με τον δράστη την ώρα της διαπραγμάτευσης όταν απειλούσε να τινάξει ολόκληρη την πολυκατοικία στον αέρα.

Αναλυτικά, ο διάλογος μεταξύ 34χρονου και αστυνομικών:

34χρονος: «Θα ανατιναχτώ, θα μας σκοτώσω όλους».

Αστυνομικοί: Άσε τον αναπτήρα.

34χρονος: «Θα ανατινάξω όλη την πολυκατοικία, ό,τι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, δεν με νοιάζει η ζωή μου, εγώ θα πάω στον Αλλάχ».

Αστυνομικοί: Είναι καλά η...;

34χρονος: «Καλά είναι ακόμη, όταν με δείτε να κρατάω το κομμένο κεφάλι της στο χέρι θα καταλάβετε ότι είμαι άνδρας».

«Εισήλθαμε εντός από κοινού με την ΕΚΑΜ προλαβαίνοντας την πιθανή έκρηξη της φιάλης και καταφέραμε να δεσμεύσουμε τον δράστη. Κατά την σύλληψη του ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά χτυπώντας μας με τα χέρια και τα πόδια του» ανέφερε αργότερα ένας αστυνομικός.

Οι απειλές του δράστη όμως συνεχίστηκαν και μετά τη σύλληψη, καθώς φέρεται να φώναζε: «Ξέρω ότι θα πάω φυλακή, αλλά όποτε και να βγω, σε 3-4 χρόνια θα βάλω βόμβα και θα πάρω κόσμο μαζί μου. Εσείς μπήκατε σπίτι μου, εγώ θα σας ανατινάξω». Σε συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια, η 31χρονη γυναίκα ανέφερε ότι «πίστευα πραγματικά ότι ήθελε να με σκοτώσει με ένα σουγιά που κρατούσε στον λαιμό μου». «Την ώρα εκείνη έλεγε μια προσευχή που λένε οι Μουσουλμάνοι πριν σφάξουν ζώο ή άνθρωπο. Ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι και σταμάτησε».

«Θα έρθει να με σκοτώσει» λέει το θύμα μετά το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό

«Μπήκε στο σπίτι μου από τη βεράντα, με άρπαξε από τα μαλλιά, με χτύπησε και υπό την απειλή μαχαιριού με έσυρε σαν το σκυλί στο δρόμο. Με έβαλε μέσα σε ένα ταξί με το μαχαίρι κολλημένο επάνω μου για να μην ζητήσω βοήθεια και αφού με πήγε στο σπίτι του άρχισε να με χτυπάει με τόση μανία που είναι σίγουρο ότι ήθελε να με σκοτώσει», είπε στην σοκαριστική της περιγραφή στο T-LIVE για τα όσα βίωσε η 30χρονη και συνέχισε εκφράζοντας τη βεβαιότητά της πως ο πρώην σύντροφός της θα επανέλθει για την αποτελειώσει: «Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Εχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με δύο παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA