Ο Πέτρος Φιλιππίδης εκτός από την ελευθερία του κινδυνεύει να χάσει και τα σπίτια του. Οπως έγινε χθες γνωστό, ο ηθοποιός, που είναι προφυλακισμένος για βιασμούς δεν έχει πλέον την δυνατότητα να εξυπηρετήσει τα δάνειά του κι ως εκ τούτου, ορισμένα ακίνητα θα βγουν στο σφυρί. Ο Φιλιππίδης έχει κι ένα σπίτι στο Σοφικό Κορίνθου, για το οποίο είναι καταχρεωμένος, όπως καταγγέλλουν τόσο ο πρόεδρος της κοινότητας, όσο και η πολιτικός μηχανικός που ανέλαβε το έργο.
Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε η πολιτικός μηχανικός του σπιτιού, Νικολέτα Γιάννου η οποία μαζί με τον σύζυγό της είχαν αναλάβει την εκτέλεση του έργου και η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη τους χρωστάει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων. Οπως αποκάλυψε η κυρία Γιάννου, το έργο ξεκίνησε το 2010 και για δύο χρόνια περίπου πληρωνόταν κανονικά. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, εκείνη και ο σύζυγός της συνέχισαν κανονικά τις εργασίες για την οικία.
«Το έργο συνεχιζόταν και η κυρία Ελπίδα Νίνου το έβλεπε κανονικά. Χρήματα δεν ερχόντουσαν και το έργο συνεχιζόταν. Τα χρήματα συνολικά, μαζί με τους μαστόρους ήταν 104.300 ευρώ. Δε μου είπαν ποτέ για τις οικονομικές δυσχέρειες, μου έλεγαν ότι είχαμε συμφωνήσει τόσα χρήματα. Βεβαίως και κινήθηκα νομικά, γιατί τα χρήματα δεν τα χρωστούσε μόνο σε εμένα. Μεμονωμένα και τμηματικά κινηθήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι. Πέντε αγωγές συνολικά που ζητάμε το ποσό των 104.300» αποκάλυψε η κυρία Γιάννου.
Για τα «φέσια» του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην ίδια εκπομπή κι ο πρόεδρος της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδης. Ο κοινοτάρχης είπε πως δεν έχουν πληρωθεί μηχανικοί, μαραγκοί, ηλεκτρολόγοι κι άλλοι εργάτες στη βίλα που βγαίνει στο σφυρί.
Ο κ. Ρωτίδης, ο οποίος έχει εμπλακεί στην κατασκευή του σπιτιού για τα ξυλουργικά, είπε για τον Φιλιππίδη ότι «αγόρασε ένα σπίτι, το ανακαίνισε και χρωστάει σε όλο τον κόσμο εδώ και 10 χρόνια γύρω στις 100.000 ευρώ» και συμπλήρωσε πως «χρωστάει σε όλο τον κόσμο και σε μένα έχει ένα φέσι 2.000 για ξυλουργικά».
- Ολονύχτια επιφυλακή για τη φωτιά στην Οινόη - Το σενάριο για την αρχική εστία και ο «καιρός» που δημιούργησε
- «Σε μένα αυτά κύριε υπουργέ δεν περνάνε»: Η απάντηση Ρόκκου στον Γεωργιάδη για το κράνος
- Μαύρη Ντάλια: «Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος τη σκότωσε» - Η πληροφορία που ίσως λύσει το έγκλημα
- Παγκράτι: Νεκρός άνδρας μέσα σε διαμέρισμα – Προσήχθη ο αδελφός του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.