Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωριμία της Καρολάιν Κράουτς και του  Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο επιβεβαιώνει τη φράση «τι μικρός που είναι ο κόσμος». Ο καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος και ο κατηγορούμενος για διαρροή ροζ βίντεο πρώην συντρόφων του, έκαναν καταδύσεις τα καλοκαίρια μαζί με τη δολοφονημένη μητέρα. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε γνωρίσει την Καρολάιν Κράουτς αλλά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην Αλόννησο, καθώς το σπίτι του είναι σε απόσταση 200-300 μέτρων από αυτό της δολοφονημένης 20χρονης. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Καρολάιν από μικρό παιδί.  Ήταν το 2015, όταν η Καρολάιν έπαιξε σε θεατρική παράσταση σε ηλικία 15 ετών. Τότε, καθηγήτριές της, της είχαν πει πως είχε ταλέντο στην υποκριτική και η 15χρονη σκεφτόταν σοβαρά να ασχοληθεί με το θέατρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τότε η Καρολάιν ζητούσε συμβουλές από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την υποκριτική καθώς τότε εμφανιζόταν στην τηλεόραση. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κρατούσε αρχείο από κάθε σύντροφό του - «Αναζητούσα σεξουαλική διέγερση» λέει ο ίδιος 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Καρολάιν Κράουτς και Στάθης Παναγιωτόπουλος είχαν βουτήξει μαζί καθώς έκαναν καταδύσεις. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Παναγιωτόπουλος τα καλοκαίρια ήταν και εκπαιδευτής καταδύσεων, σε διαφορετικό όμιλο από την Καρολάιν. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο πιλότος έλεγε συχνά στον Παναγιωτόπουλου να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο, με τον δεύτερο να δέχεται. Οι δυο τους πέταξαν πάνω από την Αλόννησο. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος και Μπάμπης Αναγνωστοπουλος 

Τον Στάθη Παναγιωτόπουλου που διατηρεί επιχείρηση στην Αλόννησο έχουν καταγγείλει στις Αρχές 3 γυναίκες, με πρώτη την 30χρονη πρώην σύντροφό του που διαπίστωσε ότι είχε αναρτήσει βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο. Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, με τον ίδιο να υποστηρίζει στην απολογία του πως με την ανάρτηση βίντεο αναζητούσε σεξουαλική διέγερση

Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει καταγγείλει επίσης μία νεαρή που υποστήριξε ότι της έταξε δουλειά και αποπειράθηκε να τη φιλήσει όταν ήταν 17 ετών. Επίσης, οικογενειακή του φίλη ισχυρίστηκε ότι της έστελνε μηνύματα και την παρενοχλούσε και όλα ξεκίνησαν με το εξής: «Με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…ς». Η Ευγενία Μπαλωματή κατήγγειλε στο Facebook πως παρενοχλήθηκε όταν ήταν 15 ετών από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και η τραγουδίστρια Chrysa υποστήριξε πως παρενοχλήθηκε όταν ήταν 17 ετών. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις 11 Μαΐου 2021 δολοφόνησε στη σοφίτα της μεζονέτας των Γλυκών Νερών την 20χρονη Καρολάιν, μητέρα ενός παιδιού. Μετά από... θέατρο 37 ημερών που περιελάμβανε μία σκηνοθετημένη ληστεία, αναρτήσεις αγάπης και δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ο πιλότος ομολόγησε υποστηρίζοντας πως δεν είχε προσχεδιάσει τίποτα και σκεφτόταν την κόρη του, γι αυτό το λόγο και δεν κάλεσε την αστυνομία. Η Καρολάιν ήταν νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού, ενώ δίπλα της ο δράστης είχε αφήσει το μωρό. Ο Αναγνωστόπουλος προφυλακίστηκε και στο παραπεμπτικό βούλευμα σε δίκη κατηγορείται για δύο κακουργήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA