Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την καταγγελία της για τη διαρροή βίντεο προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Την Παρασκευή (17/12) ακόμα μία γυναίκα κατήγγειλε δημόσια πως της έταξε δουλειά όταν ήταν 17 ετών και αποπειράθηκε να τη φιλήσει. Μάλιστα, η 28χρονη σήμερα καταγγέλλουσα ανέφερε πως όταν αρνήθηκε να τον φιλήσει της ζήτησε να προβούν σε άλλη ερωτική πράξη. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος - Πρώην σύντροφος: «Είχε βίντεο με 50 γυναίκες - Ηθελε τα ακραία που έβλεπε σε πορνοταινίες»

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή T-Live του ALPHA, η 28χρονη γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όταν ήταν 17 ετών και της έταξε πως θα την προσλάβει ως μακιγιέζ στους Ράδιο Αρβύλα. Αφού επισκέφτηκαν το στούντιο, ο Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είπε στη νεαρή πως θα την γυρνούσε σπίτι της. «Μπαίνουμε στο αμάξι και στα 500 μέτρα σταμάτησε και με άρπαξε για να με φιλήσει. Προσπάθησε 4 φορές», είπε η 28χρονη σήμερα κοπέλα και ανέφερε πως αρνήθηκε και τότε «μου ζήτησε να κάνουμε άλλη ερωτική πράξη και αρνήθηκα».

Σύμφωνα με την 28χρονη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την ρώτησε «τι περίμενες που ήρθες εδώ;» με την ίδια να τον ρωτά αν του έδωσε κάποιο δικαίωμα. «Τότε εκνευρίστηκε και μου απάντησε “μπορείς να πηγαίνεις” αλλά εγώ του είπα "όπως με πήρες από το σπίτι μου θα με γυρίσεις πίσω" και ευτυχώς με γύρισε», ανέφερε. «Μετά το περιστατικό συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα», κατήγγειλε η 28χρονη. 

Μία ακόμη κοπέλα καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε την Πέμπτη (16/12) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR πως την παρενόχλησε σεξουαλικά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παρενόχληση ξεκίνησε με το εξής μήνυμα: «Με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…ς». Η κοπέλα δεν του απάντησε, θεωρώντας πως θα σταματήσει. Ωστόσο, το 2018 της έστειλε: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ». Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, τα μηνύματα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τα έστελνε, ενώ βρισκόταν σε σχέση με την κοπέλα, που τον κατήγγειλε στην υπόθεση του revenge porn.

Το 2020 το νέο μήνυμά του ανέγραφε: «Πού είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις», ενώ δεν το έβαλε κάτω και το 2021, της έστειλε: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά γιατί φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω … άπειρες φορές στο μπάνιο με την σκέψη σου. Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

«Με παρενόχλησε όταν ήμουν 15 ετών»

Η Ευγενία Μπαλωματή κατήγγειλε την Τρίτη (14/12), η οποία κατήγγειλε μέσω Facebook ότι παρενοχλήθηκε όταν ήταν 15 ετών από τον Στάθη Παναγιωτόπουλοόταν την κάλεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό που είχε τηλεφωνήσει σαν ακροάτρια: «Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω "καλό μεσημέρι". Μου λέει "φιλί;". Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά "καλό μεσημέρι". Μου λέει "δεν εννοούσα αυτό, φιλί;" Του λέω "δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι" και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κ..ο και μου λέει "δεν πειράζει". Ήμουν 15 χρόνων. Το ήξερε. Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δεν θα μιλούσα. Και όντως δεν μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του σε δυο φίλες μου». 

«Ημουν 17 ετών όταν με προσέγγισε»

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια Chrysa υποστήριξε πως παρενοχλήθηκε από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όταν ήταν 17 ετών«Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν ήταν μια τραυματική εμπειρία. Όταν συνέβη το περιστατικό είχα μάρτυρες μπροστά, δεν δίστασε να το κάνει ακόμα και μπροστά στους φίλους μου. Ήταν λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Προσπάθησε αρχικά να με προσεγγίσει ευγενικά ρωτώντας το όνομά μου και στη συνέχεια μου είπε διάφορα πράγματα, τα οποία δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην τηλεόραση. Δεν με ακούμπησε καθόλου, αλλά το τι έλεγε το στόμα του, δεν θέλω να πω. Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη, ο λόγος που βγαίνω και τα λέω τώρα δεν είναι για την προσωπική μου προβολή, αλλά για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άντρα. Επειδή γνωρίζω πως είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις».

Θύμα revenge porn 

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα (13/12) όταν μέσω του Twitter έγινε γνωστή η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου, για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Η 30χρονη έφτασε την υπόθεση μέχρι τα δικαστήρια και περιμένει τη δικαίωση στη δικάσιμο του Φεβρουαρίου του 2022. Η παραδοχή του Στάθη Παναγωτόπουλου πως «έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν» δεν έπεισε την 30χρονη σήμερα γυναίκα που έκανε την καταγγελία η οποία συγκλόνισε αποκαλύπτοντας πως σκέφτηκε στο παρελθόν ακόμα και να προβεί στο απονενοημένο διάβημα

H 30χρονη αποκάλυψε επίσης πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε βίντεο με 50 γυναίκες και «ήθελε να κάνουμε τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες». «Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24… “α, είσαι μεγάλη”. Είχε ένα θέμα», αποκάλυψε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Και πρόσθεσε ότι αυτοί ήταν οι λόγοι που την έκαναν να χωρίσει, καθώς όπως είπε: «Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… Να κάνουμε κάτι όλοι μαζί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA