Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέσσερα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει ξανά. Την υπόθεση ανέλαβε νέα ανακρίτρια η οποία έχει καλέσει για να καταθέσουν τα δύο παιδιά της γυναίκας, σύμφωνα με τον δικηγόρο Βασίλη Ταουξή. 

Διαβάστε ακόμη: Αστυνομία: Τηλεργασία, ίδια δίδυμα σε περιπολικά και μηχανές - Αποδεκατίζεται η ΕΛΑΣ από την Ομικρον

Ήταν ανήμερα των Θεοφανίων 2018 όταν η Ειρήνη Λαγούδη εξαφανίστηκε. Προηγουμένως είχε μιλήσει με τον γιο της και του είχε πει ότι θα πήγαινε να αγοράσει γλυκά για να κεράσει στη γιορτή του, που ήταν την επόμενη μέρα. Τα ίχνη της, όμως, εξαφανίστηκαν και δύο μέρες μετά βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του μισοκαμένου αυτοκινήτου της, στην παραλία Φοτμού στη λίμνη Τριχωνίδα, περίπου μιάμιση ώρα μακριά από το σπίτι της.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ένα πρωτοφανές αστυνομικό θρίλερ, που ακόμα, τέσσερα χρόνια μετά, δεν έχει διαλευκανθεί. Η αστυνομία απέδωσε τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη σε αυτοκτονία, ωστόσο η οικογένειά της και οι άνθρωποι που τη γνώριζαν καλά τόνιζαν ότι δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο δικηγόρος του, Σπύρος Μπουρδανιώτης, ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο STAR, υποστήριξε πως ο πελάτης του έχει στοχοποιηθεί αδίκως και ότι δεν έχει προκύψει σε βάρος του κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για δολοφονία κατά παντός υπευθύνου, αλλά η υπόθεση είχε παγώσει μέχρι πριν λίγο καιρό. «Έβαλαν την υπόθεση σε χοντρό αλάτι» είπε ο κ. Ταουξής σημειώνοντας ότι τον πρώτο χρόνο των ερευνών ήταν η οικογένεια απέναντι στην αστυνομία που ισχυρίστηκε και την αυτοκτονία. Η οικογένεια υποπτεύεται συγκεκριμένα άτομα και έχει καταθέσει τα ονόματά τους στις αρχές, ωστόσο δεν έχει προκύψει προς το παρόν κάποιο στοιχείο για να προχωρήσει η υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA