Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκατοντάδες κάτοικοι της Χίου συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι των Μεστών το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να αποτρέψουν αποβίβαση του πλοίου «Πελαγίτης». Το πλοίο μετέφερε μηχανήματα για τη δημιουργία υπερδομής προσφύγων και μεταναστών στο Θόλος, κάτι το οποίο δεν επιθυμούν. 

Σύμφωνα με το astraparis.gr, τα συμφωνηθέντα με εκπροσώπους της αστυνομίας και του λιμενικού προέβλεπαν την εκφόρτωση κάποιων εμπορικών φορτηγών στα Μεστά, την επαναφόρτωση των μηχανημάτων και την αποχώρηση του Πελαγίτη.Τελικά, όμως, έγιναν κάποιες κινήσεις οχημάτων και μηχανημάτων, ουδεμία εκφόρτωση έγινε στο λιμάνι των Μεστών και το πλοίο έλυσε κάβους για την πόλη της Χίου, με άγνωστες προσώρας τις διαθέσεις των αρχών σε ό,τι αφορά την εκφόρτωση των μηχανημάτων.

Από τους εκπροσώπους των αιρετών και της συντονιστικής επιτροπής έγινε γνωστό ότι το πεδίο της κινητοποίησης μεταφέρεται στο λιμάνι της Χίου, με τον ίδιο στόχο, δηλαδή την αποτροπή κάθε ενδεχομένου για την εκφόρτωση των μηχανημάτων που προορίζονται για τις εργασίες στο Θόλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA