Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο εντοπισμός τριών πτωμάτων σε παραλίες της Νάξου! Αρχικά δύο σοροί ξεβράστηκαν στις παραλίες Πυργάκι και Αγιασσό, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η θάλασσα ξέβρασε ένα ακόμη πτώμα στην ακτή της Αγιασσού.  

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Βγήκε στον δρόμο με 2 καραμπίνες και έψαχνε τον ξάδελφό του για να τον σκοτώσει

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα naxostimes.gr, το τρίτο κατά σειρά πτώμα που εντοπίστηκε στην Αγιασσό σε προχωρημένη σήψη, ανήκει σε άνδρα ηλικίας περίπου 20-25 ετών και αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Το μεσημέρι είχαν εντοπιστεί δύο ακόμη πτώματα στην παραλία Πυργάκι και στην Αγιασσό. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως οι σοροί ανήκουν σε πρόσφυγες που επέβαιναν στο δουλεμπορικό που ναυάγησε στις 22 Δεκεμβρίου, ανοιχτά της Φολέγανδρου. Θύματα ήταν μία γυναίκα και ένα μικρό παιδί. Η σορός της γυναίκας αγνώστων εντοπίστηκε στην παραλία Πυργάκι, ενώ λίγο νωρίτερα είχε βρεθεί και η σορός του μικρού παιδιού στην Αγιασσό.

Τα άψυχα σώματα των θυμάτων εντοπίστηκαν με διαφορά λίγων ωρών στο νησί και ήδη τα στοιχεία επεξεργάζονται από την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA