Μενού
  • Α-
  • Α+

Να ανακαλέσει τα όσα είπε για τις γυναικοκτονίες, κάλεσε τον Κωνσταντίνο Τζούμα ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ».  Μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρεί στο Facebook, έκανε ανάρτηση, που αναφέρει πως διαφοροποιείται καθώς τα όσα είπε «δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας». 

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Τζούμας: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

Η ανάρτηση του Εν Λευκώ: «Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή “Το Πρωινό”, στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fenlefko877%2Fposts%2F5071272052903464&show_text=true&width=500

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», δήλωσε ο ηθοποιός προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου απάντησε: «Ποιός είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο πιο κρυό@@@@ όλων»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA