ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/01/2022 15:56

Ληστές έκλεβαν ακόμα και τις σχάρες από κεντρικούς δρόμους και τις πωλούσαν για χαλκό!

Οι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας είναι χαρακτηριστικές. Οι Αρχές στην περιοχή του Αμαρουσίου δέχονταν συνεχώς καταγγελίες ότι άγνωστοι ξήλωναν τις σχάρες, προκαλώντας έτσι και κίνδυνο για διερχόμενους πολίτες αλλά κι αυτοκίνητα, ενώ φερτά υλικά κατέληγαν στους ακάλυπτους υπονόμους

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ληστές έκλεβαν ακόμα και τις σχάρες από κεντρικούς δρόμους και τις πωλούσαν για χαλκό!
Πηγή: Pixabay
Ανάγνωση:

Ληστές είχαν περάσει σε... άλλο επίπεδο, καθώς έκλεβαν τις σχάρες από τα φρεάτια για να τις πουλήσουν για χαλκό! Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Open TV, οι δράστες ήταν θρασύτατοι, καθώς σήκωναν τις σχάρες ακόμα κι από κεντρικούς δρόμους!

Οι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας είναι χαρακτηριστικές. Οι Αρχές στην περιοχή του Αμαρουσίου δέχονταν συνεχώς καταγγελίες ότι άγνωστοι ξήλωναν τις σχάρες, προκαλώντας έτσι και κίνδυνο για διερχόμενους πολίτες αλλά κι αυτοκίνητα, ενώ φερτά υλικά κατέληγαν στους ακάλυπτους υπονόμους.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου ταυτοποίησαν τους δύο άνδρες, οι οποίοι είναι δύο Ελληνες 50χρονοι και τους συνέλαβαν, ενώ ιδιοκτήτες καταστημάτων παρέδωσαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και όπως φαίνεται και στο βίντεο οι άνδρες έδρασαν ακόμη και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ