Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων, με τραγικό θάνατο να βρίσκει ο Τζώρτζης Μονογυιός. Ο άτυχος άνδρας, που είναι αδελφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του, όταν η πολυτελής Ferrari που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα δέντρο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, πίσω από το όχημα που επέβαινε ο Τζώρτζης Μονογυιός μαζί με τη σύζυγό του, ακολουθούσε ένας φίλος του με το δικό του αυτοκίνητο, ο οποίος και ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε όλη τη διάρκεια του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος. Η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, προσέκρουσε στα αριστερά με μία πινακίδα της Περιφέρειας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Στη συνέχεια το πολυτελές αμάξι προσέκρουσε σε δέντρο, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, ενώ λίγο αργότερα πήρε φωτιά. 

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο φίλος του άτυχου άνδρα, πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως στο σημείο και να απεγκλωβίσει τον οδηγό από την διαλυμένη Ferrari αλλά δυστυχώς τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να έχει καταλήξει. Ο άτυχος άνδρας δεν πέθανε από τη φωτιά, αλλά από τα τραύματα που προήλθαν από το χτύπημα. Αλλωστε, είχε ένα έγκαυμα μόνο στο πόδι, καθώς ο φίλος του πρόλαβε να τον απεγκλωβίσει προτού η Ferrari τυλιχτεί στις φλόγες.

Η στιγμή του απεγκλωβισμού από τη μοιραία Ferrari

Να σημειωθεί πως η σύζυγός του είναι ελαφρά τραυματισμένη και βρίσκεται σε νοσοκομείο της περιοχής για τη φροντίδα των τραυμάτων της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε αγοράσει πρόσφατα τη Ferrari και σήμερα την οδηγούσε για πρώτη φορά.

Οι εικόνες από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο είναι συνταρακτικές. Τα συνεργεία μαζεύουν ό,τι απέμεινε από την καμένη Ferrari, η οποία από την πρόσκρουση και τη φωτιά που ακολούθησε έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA