Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ferrari που οδηγούσε ο αδερφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, έγινε παρανάλωμα του πυρός εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό της τον Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο που μόλις είχε αποκτήσει... Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση και οι Αρχές συγκεντρώνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, καθώς υπήρξαν αρκετοί στο δρόμο την ώρα που ο άτυχος άνδρας έφυγε από το δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το όχημα κι ο ίδιος να μην καταφέρει να βγει.

Ευτυχώς, η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, κατάφερε να απεγκλωβιστεί από οδηγούς που έσπευσαν να την βγάλουν από το φλεγόμενο αμάξι, πριν επεκταθεί η φωτιά και την παρασύρει σε βέβαιο θάνατο. Βίντεο από το σημείο έχει καταγράψει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διερχόμενων οδηγών και περαστικών να απεγκλωβίσουν την 35χρονη γυναίκα, την ώρα που η αριστερή πλευρά του οχήματος, έχει ήδη τυλιχθεί στις φλόγες κι αρχίζει να «καταπίνει» την κόκκινη Ferrari. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου στα Πηγαδάκια της Βούλας στο ύψος της Αλκυονίδων.

Η 35χρονη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA