Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Revenge porn: «Εταιρείες μου γύρισαν την πλάτη» καταγγέλλει 34χρονη μετά τα «ροζ βίντεο»

Η 34χρονη ανήκε στον καλλιτεχνικό χώρο, από τον οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει, γιατί μετά τη διαρροή του ροζ βίντεο, οι εταιρείες της γύρισαν την πλάτη - Η ίδια κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της

(Πηγή: Shutterstock)
(Πηγή: Shutterstock)

Μία νέα ιστορία εκδικητικής πορνογραφίας (γνωστή και ως revenge porn) πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, μια 34χρονη κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της και τον φίλο του ότι δημοσίευσαν μαζί βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται εκείνη.

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: «Η σύζυγός του μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία για το δυστύχημα», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι ο φίλος του ήταν εκείνος που υπέκλεψε το βίντεο και το διακίνησε στο Διαδίκτυο. Η 34χρονη πληροφορήθηκε για το βίντεο με τις προσωπικές ευαίσθητες στιγμές που είχε με τον σύντροφό της στις αρχές του 2016 και προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ είχαν βρεθεί και τα ηλεκτρονικά ίχνη του φίλου του πρώην συντρόφου της και έτσι κατέστησαν και οι δύο κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με την 34χρονη, το ροζ βίντεο τραβήχθηκε χωρίς η ίδια να το θέλει και, όπως υποστηρίζει, ζήτησε από τον σύντροφό της να το διαγράψει. Ομως, εκείνος αντ αυτού το έβαλε σε κρυφό φάκελο. Η 34χρονη, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο, ανέφερε πως ανήκε στον καλλιτεχνικό χώρο, όμως απομακρύνθηκε από αυτόν λόγω της διαρροής του ροζ βίντεο.

«Καταστράφηκα οικονομικά»

Η 34χρονη ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι καταστράφηκε οικονομικά, καθώς το συγκεκριμένο βίντεο φτάνει στους νέους της εργοδότες και εκείνη αναγκάζεται να προσφεύγει συνεχώς στη δικαιοσύνη. «Οι εταιρείες μου γύρισαν την πλάτη» είπε.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#revenge porn #καταγγελία #Δίκη

Best of Internet