Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αποκαλύψεις αναφορικά με τις καταγγελίες μίας 24χρονης κοπέλας, πως ναρκώθηκε και βιάστηκε ομαδικά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σοκάρουν. Την ίδια στιγμή ένας από τους φερόμενους ως δράστες μέσα από τον λογαριασμό του στα social media ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως ήταν παρόν στο περιστατικό, δεν το διέψευσε κάνοντας λόγο για «κατάσταση που παρεκτράπηκε», ωστόσο η εμπλοκή κι άλλων προσώπων, γνωστών στον χώρο όπου δραστηριοποιούνται δίνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην καταγγελία.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική ομολογία στο Instagram για βιασμό 24χρονης σε ροζ πάρτι

Λίγες εβδομάδες μετά από τις αποκαλύψεις για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τα ερωτικά βίντεο που διέρρεε στο διαδίκτυο εν αγνοία των πρώην συντρόφων του, έρχονται -από τον ίδιο λογαριασμό- στοιχεία για την καταγγελία της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ήδη στο Twitter έχουν αρχίσει να διαρρέουν ονόματα και ιδιότητες προσώπων που φέρονται να συμμετείχαν τόσο στο πάρτι του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όσο και στον καταγγελθέντα ομαδικό βιασμό έπειτα από χρήση ναρκωτικών. Θυμίζουμε πως, βάσει των αναρτήσεων, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς για το συμβάν συνελήφθη ένας 27χρονος ο οποίος οδηγήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την 24χρονη που τον κατήγγειλε και να έχει μαζί της την οποιαδήποτε επικοινωνία.

Τα μηνύματα στα social media

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται για μία ακόμη φορά από τους χρήστες των social media. καταγγελίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και πλέον αναφέρονται και ονόματα. Ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες, με την ανάρτησή τους στο instagram ουσιαστικά «έδειξε» τους παρόντες στο πάρτι της ντροπής. «Διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας» έγραψε και σημείωσε ακόμη: «για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο».

Ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του συγκεκριμένου λογαριασμού στα social media, ανέφερε πως νιώθει «υπεύθυνος» για το γεγονός πως η κοπέλα «εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά», όμως η συγγνώμη που ζητά στο ίδιο μήνυμα δεν μπορεί να απαλύνει όλα όσα κατήγγειλε η 24χρονη και επί της ουσίας επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο «σκληρή» καθώς οι αποκαλύψεις από χρήστες του διαδικτύου διαδέχονται η μία την άλλη. Αναφέρουν ονόματα και παράλληλα ιστορίες από το «αμαρτωλό» παρελθόν τους καθώς τους συνδέουν και με άλλα περιστατικά όπως το revenge porn.

Τα στοιχεία και τα δεδομένα που υπάρχουν, βεβαίως, θα τα ερευνήσουν οι αρμόδιες Αρχές, ωστόσο πρόκειται για περιστατικό (αν όχι για περιστατικά) που προστίθενται στη μακρά λίστα  όσων αποκαλύπτονται τον τελευταίο χρόνο, που στο πλαίσιο του #metoo τα στόματα ανοίγουν πιο εύκολα και τα θύματα τέτοιων γεγονότων βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA