Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική της μάχη δίνει στο νοσοκομείο η σύζυγος και συνοδηγός του Τζώρτζη Μονογιού, στη μοιραία Ferrari. Η γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα πόδια, με την πορεία της υγείας της μέχρι στιγμής να είναι καλή. Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε ο αδερφός της, ακόμη δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη αλλά και ποια η κατάληξη του τροχαίου δυστυχήματος το απόγευμα της Πέμπτης στη Βούλα.

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: Τι οδήγησε στο μοιραίο τροχαίο - Γιατί δεν πρόλαβε να φρενάρει

«Η αδερφή μου είναι καλά σε γενικές γραμμές» είπε ο Σωτήρης Κοντοπάνος, κουνιάδος του Τζώρτζη Μονογυιού, σε εκπομπή στο MEGA και συμπλήρωσε πως: «Θα χειρουργηθεί στα πόδια της και δε γνωρίζει τι έχει συμβεί». Η συνοδηγός απεγκλωβίστηκε από διερχόμενους αμέσως μετά το τρακάρισμα και πριν το αυτοκίνητο τυλιχθεί ολοσχερώς στις φλόγες, με τα βίντεο από τη στιγμή να συγκλονίζουν.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο φίλος του εκλιπόντος, Γιώργος Μερκουράκης. «Το αμάξι ξεφορτώθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και πήγε με φίλους και το πήρε. Ήταν 3χλμ. από το σημείο του δυστυχήματος. Το αυτοκίνητο δεν πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα. Είναι σα μια Formula στο δρόμο αυτό το αυτοκίνητο. Έχω οδηγήσει τέτοιο αυτοκίνητο. Είναι 700 άλογα, πίσω κίνηση και όχι τετρακίνητο, turbo. Εύκολα σε μια στροφή με πίσω κίνηση κάνεις σβούρα και γίνεται αυτό που γίνεται. Έχει γίνει αντίστοιχο συμβάν στην Ιταλία. Το αυτοκίνητο το είχε πάρει γύρω στις 500.000 ευρώ, μεταχειρισμένο. Είχε 1.000 χιλιόμετρα», εξήγησε ο κ. Μερκουράκης.

«Εγώ ήμουν απέναντί του την ώρα που το παρέλαβε το αυτοκίνητο. Έφυγα προς Γλυφάδα, και όταν γυρνούσα προς το σημείο, πέντε λεπτά μετά, είδα το αμάξι που φλεγόταν. Σταμάτησα και είχαν γίνει όλα αυτά. Με την οικογένεια δεν έχω μιλήσει, είναι δύσκολες ώρες», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Το αυτοκίνητο αυτό έχει δύο ντεπόζιτα στο κάθισμα σου συνοδηγού και του οδηγού, 37 λίτρα έκαστο, πίσω από τις πλάτες τους. Με μία μικρή σύγκρουση, χτύπησε ντεπόζιτο και κατευθείαν πήρε φωτιά. Δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας σε κανένα supercar, κατά τη γνώμη μου. Η παθητική τους ασφάλεια είναι μηδενική σε όλα αυτά», τόνισε ο κ. Μερκουράκης κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA