Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, η γυναίκα που έπεσε θύμα σκληρής ενδοοικογενειακής βίας, σε μια υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (14/1). Ενας 48χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη και την άφησε αιμόφυρτη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να θεωρούν ιδιαίτερα δύσκολα τα επόμενα 24ωρα για την κατάσταση της υγείας της.

Διαβάστε ακόμη: Αργυρούπολη: Αγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύντροφό της - Αναζητείται ο δράστης, στον Ευαγγελισμό το θύμα

 

Το θύμα έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου από τα χτυπήματα του δράστη, ο οποίος παραμένει άφαντος. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ, ειδοποιήθηκαν από άνθρωπο που βρίσκεται στον κύκλο του 48χρονου, ο οποίος ωστόσο είχε φροντίσει να εξαφανιστεί μέχρι να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί και διασώστες.

Ο 48χρονος αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του, ερευνώντας όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA