Μενού
  • Α-
  • Α+

Διαστάσεις έχει πάρει τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση βιασμού 24χρονης σε σουίτα της Θεσσαλονίκης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς έχουν εμπλακεί τα ονόματα γνωστών επιχειρηματιών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε από τα social media, τον ίδιο λογαριασμό που αποκάλυψε την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τις τελευταίες δύο ημέρες, οι αποκαλύψεις είναι Νο1 και Νο2 τρεντ στο Twitter.

Σήμερα (15/1) οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, αποφάσισαν να «σπάσουν» τη σιωπή τους και να μιλήσουν για την υπόθεση. Την αρχή είχε κάνει κάποιες ημέρες νωρίτερα επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, του οποίου η ανάρτηση συμπεριλήφθηκε στις αποκαλύψεις που έκανε ο λογαριασμός Instagram, ο οποίος περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Σήμερα (15/1) λοιπόν, η πρώτη αντίδραση ήρθε από επιχειρηματία που φέρεται να συμμετείχε και μάλιστα καταγγέλθηκε πως ήταν ο άνθρωπος που παλαιότερα είχε διαρρεύσει το περιβόητο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη. Ο συγκεκριμένος, πολύ γνωστός στους κοσμικούς κύκλους, ξεκαθάρισε μέσω των social media, πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και πως ο ίδιος βρισκόταν στο εξωτερικό τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τον άνδρα που διέρρευσε το revenge porn βίντεο

Η δήλωσή του αναφέρει:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη. Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό.

Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια. Είναι εξαιρετικά λυπηρό να σπιλώνονται προσωπικότητες και να συκοφαντούνται άνθρωποι προκειμένου ορισμένοι να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ας το κάνουν μέσω της δουλειάς τους και της γενικότερης κοινωνικής ζωής τους, πράγμα που κάνω και εγώ καθημερινά με κόπο και θυσίες. Τέλος, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην δουλειά της ΕΛ.ΑΣ. και της Δικαιοσύνης, που εμπιστεύομαι τυφλά, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην κοπέλα, όπως και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποστεί κάτι ανάλογο, και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες όπου υπάρχουν. Είμαι σταθερά απέναντι και πολέμιος σε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Καμία ανοχή».

Τον συγκεκριμένο επιχειρηματία επιβεβαίωσε λίγες ώρες αργότερα η Ιωάννα Τούνη, η οποία διέψευσε κατηγορηματικά πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αυτός που διέρρευσε το ροζ βίντεο. Μάλιστα η γνωστή influencer αποκάλυψε και το όνομα αυτού, ο οποίος φέρεται να διέρρευσε το προσωπικό της βίντεο.

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του «Αχίλλειον» για τον φερόμενο βιασμό 

Στην υπόθεση υπήρξε αναφορά και στο όνομα της καφετέριας «Αχίλλειον» της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία μέσω social media ξεκαθάρισε τη θέση της και υποστηρίζει πως το άτομα που εμπλέκεται δεν είναι ιδιοκτήτης αλλά εργαζόμενος και πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, έχοντας μάλιστα λύσει τη συνεργασία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. «Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του «Αχίλλειον»

«Σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αναφέρουμε τα εξής:

  1. Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό.
  2. Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη διακοπεί η συνεργασία μας.
  3. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά, και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας».

https://www.instagram.com/p/CYwtUkxIUdu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ομαδικός βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι προηγήθηκε 

Το κουβάρι των σοκαριστικών στιγμών που φέρεται να έζησε η 24χρονη σε σουίτα στη Θεσσαλονίκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε ούσα ναρκωμένη, προσπάθησε να ξετυλίξει ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας. Tρία ήταν τα άτομα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, που την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο. «Εκείνο το βράδυ η κοπέλα πήγε στη σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου με μία φίλη της. Εκεί βρήκαν και μια άλλη γνωστή τους. Όταν αποφάσισαν να φύγουν, η εντολέας μου δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει για να πάει σπίτι της και πήρε τηλέφωνο τον άνθρωπο που την κάλεσε εκεί λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να οδηγήσει και αυτός της είπε να γυρίσει πίσω. Όταν γύρισε είδε τρία άτομα, τα οποία την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο», αναφέρει ο δικηγόρος. «Το πρωί που ξύπνησε, ήταν χωρίς ρούχα και μόνη της σε ένα δωμάτιο. Ταράχτηκε, δεν ήξερε τι είχε γίνει, δεν θυμόταν τίποτα. Αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έρευνα συνελήφθη ο 27χρονος, ο οποίος φαίνεται να παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ισχυρίστηκε πως είχε τη συναίνεσή της», συμπληρώνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA