Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναρτηση με την οποία ουσιαστικά αλλάζει τη θέση του σχετικά με τους υπεύθυνους της επίθεσης με ρόπαλα που δέχθηκε έξω από το σπίτι του ο έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε ραδιοφωνική συνέντευξη ακούγεται να δηλώνει ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον απείλησαν, και υποψιάζεται τους ενόχους της επίθεσης που δέχθηκε, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο Πορτογάλος αμυντικός προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν να τον βοηθήσουν.

Διαβάστε ακόμη: Ρούμπεν Σεμέδο: «Από τύχη είμαι ζωντανός» - Οι πρώτες εικόνες μετά την επίθεση

Στο κείμενο που ανάρτησε στο προφίλ του υποστηρίζει: «Νιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω ξανά αυτό που έχω μοιραστεί και έχει ειπωθεί σε μία κατάσταση σοκ μετά την άθλια επίθεση που δέχθηκα. Ο Ολυμπιακός, το σωματείο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο, να αναγεννηθώ σαν παίκτης και σαν άνθρωπος, ήταν οι πρώτοι που με βοήθησαν και με υποστήριξαν σε αυτή την δύσκολη στιγμή και πάντα ήταν στο πλευρό μου. Αυτό που είπαν ήταν πως ένας παράγοντας και ένας άνδρας ασφαλείας από τον Ολυμπιακό ήρθαν και με προειδοποίησαν για τα αρνητικό και βίαιο περιβάλλον που δημιούργησαν τα ΜΜΕ γύρω από την εικόνα μου και για μία ακόμη φορά διαστρέβλωσαν την πληροφορία που πέρασε με λάθος τρόπο, έτσι θέλω να καθησυχάσω την οικογένεια μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού πως νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την προσοχή και την στήριξη από τον οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και την δική μου οικογένεια. Σύντομα θα είμαι πίσω και αύριο υπάρχει ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσουμε».

Υπενθυμίζεται ο διάλογος σε πορτογαλικό Μέσο που είχε ο Σεμέδο:

Σεμέδο: «Μου επιτέθηκαν, δεν ξέρω ποιος, αλλά έχω υποψίες…».

Δημοσιογράφος: «Είσαι καλά;».

Σεμέδο: «Ναι, ναι δεδομένων των συνθηκών. Έφυγα από το νοσοκομείο».

Δημοσιογράφος: «Σε χτύπησαν;».Σεμέδο: «Ναι, δεν με χτύπησαν στα πόδια, αλλά στον καρπό, στο κεφάλι και στον ώμο».

Δημοσιογραφός: «Moυ ανέφερες ότι έχεις κάποιες υποψίες…».

Σεμέδο: «Είναι λογικό. Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν εδώ άνθρωποι της ασφάλειας του συλλόγου για να μου επιτεθούν. Αυτή την φορά (σ.σ. το βράδυ της Παρασκευής) ήταν μασκοφόροι και δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα κανέναν. Μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι».

Δημοσιογράφος: «Τι είχε συμβεί τότε;»

Σεμέδο: «Συνέβη πριν από μια εβδομάδα, δεν ήταν τόσο βίαιη επίθεση. Ήρθαν ένας παράγοντας του συλλόγου, ένας άνθρωπος της ασφάλειας. Αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιον διότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα».

Τέλος να αναφερθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει καταδικάσει την επίθεση στον Ρούμπεν Σεμέδο με επίσημη ανακοίνωση που είχε εκδώσει λίγες ώρες μετά το περιστατικό. Επίσης, να σημειωθεί πως η αστυνομία, στις πρώτες εκτιμήσεις της, υποστήριζε πως το περιστατικό δεν έχει σχέση με οπαδούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA