Μενού
  • Α-
  • Α+

Περισσότερα από διακόσια άτομα γλέντησαν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής (16/1) σε ένα κορονοπάρτι που στήθηκε παράνομα σε αποθήκη δίπλα από γνωστό κλαμπ στην περιοχή του Μετς στο Παγκράτι. Το πάρτι ξεκίνησε στις δέκα το βράδυ και τελείωσε γύρω στις έξι το πρωί, όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι προσκεκλημένοι.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Επίθεση σε αστυνομικό, τον τραυμάτισαν και του πήραν τον ασύρματο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, o χώρος είχε διαμορφωθεί εντελώς μυστικά σε... κλαμπ με καναπέδες των έξι, των οχτώ και των δέκα ατόμων, οι οποίοι κοστολογούνταν από 600 έως και 1.000 ευρώ, ενώ για την κράτηση σε σταντ των τεσσάρων ατόμων και open bar, η τιμή έφτανε στα 50 ευρώ το άτομο. Οπως ήταν φυσικό, δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας κατά του κορονοϊού από τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και γνωστοί επιχειρηματίες.

Διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης

Μέσα από βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, εμφανίζονται οι θαμώνες να τραγουδούν, να χορεύουν, να πίνουν σε εντελώς χαλαρή διάθεση, ενώ τα φωτορυθμικά και οι σαμπάνιες έδιναν τον δικό τους τόνο στη διασκέδαση.

Μάλιστα, η αστυνομία δεν κατάφερε να φτάσει στα ίχνη των διοργανωτών και των προσκεκλημένων ούτε από την ουρά παρκαρισμένων αυτοκινήτων που ξεκινούσε από την οδό Αρδηττού και έφτανε μέχρι το τέλος της οδού Αναπαύσεως στο Α’ Νεκροταφείο. Τελικά, οι αρχές έλαβαν αργοπορημένα πληροφορίες για το πάρτι με αποτέλεσμα όταν έφτασαν να έχουν φύγει όλοι.

Λουκέτο 60 ημερών σε κλαμπ στην Πάτρα

Στην Πάτρα μπήκε λουκέτο 60 ημερών σε κλαμπ που έπαιζε μουσική. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και μάλιστα φαίνεται ότι αυτή ήταν η τέταρτη φορά που καταπατούνται τα μέτρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA