Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απίστευτο περιστατικό έζησαν οι διερχόμενοι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Λένορμαν και Αχιλλέως. Ενας αμέριμνος οδηγός δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα με καταγωγή από τη Σομαλία, οι οποίοι επιχείρησαν να του κλέψουν το αυτοκίνητο, την ώρα που αυτός ήταν στο τιμόνι και οδηγούσε!

Οι δυο δράστες πέταξαν με το ζόρι τον οδηγό έξω από το αυτοκίνητο, αυτός συνέχισε να παλεύει και γαντζώθηκε στο καπό (!), προσπαθώντας να σταματήσει τους δράστες που είχαν ήδη μπει στο ΙΧ κι οδηγούσαν με σκοπό να ξεφύγουν. Σε απόσταση 50 μέτρων, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έπεσε από το καπό, αλλά η περιπέτειά του δεν σταμάτησε εκεί.

Οι δύο Σομαλοί τον πάτησαν (!), ευτυχώς τον τραυμάτισαν ελαφρά και συνέχισαν με σκοπό να ξεφύγουν από το σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα και σε απόσταση 2 χιλιομέτρων, η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον έναν από τους δύο δράστες της αρπαγής του αυτοκινήτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA