Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ήθελα να πάω να διασκεδάσω. Δεν πήγα εκεί για να με βιάσουν»! Συγκλονίζουν τα λόγια της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και βρήκε το θάρρος και το κουράγιο να αποκαλύψει το ονοματεπώνυμό της και το πρόσωπό της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στον οποίο περιέγραψε τα όσα φρικτά έζησε εκείνο το βράδυ.

Η 24χρονη Γεωργία περιγράφει τα όσα φρικτά έζησε ως εξής:

«Ήταν πολλά τα άτομα περίπου 15 -17 άτομα μέσα στη σουίτα. Περισσότερες οι κοπέλες από τους άντρες. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον άνθρωπο που μας είχε καλέσει, εμένα και μια 17χρονη φίλη μου. Βρήκαμε εκεί και μια ακόμα κοπέλα που την ξέραμε. Σε καμία από τις τρεις μας δεν άρεσε το πάρτι και είπαμε να πιούμε δυο ποτά και να φύγουμε.

Ήπια δυο ποτήρια σαμπάνια και μου έφεραν και ένα ακόμα, βότκα με rebull που δεν το είχα βάλει εγώ αυτό το ποτό. Ήμουν ήδη ζαλισμένη αλλά ξαφνικά άρχισα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Η φίλη μου με είδε έτσι και με πήρε να φύγουμε. Ο μόνος που χαιρετίσαμε ήταν ο άνθρωπος που μας κάλεσε στο πάρτι. Κατεβήκαμε κάτω, τα κορίτσια έφυγαν και εγώ πήγα στο αυτοκίνητό μου. Ωστόσο, έφτασα μέχρι ένα σημείο αλλά δεν κατάφερα να το βρω. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση.

Μίλησα με τον άνθρωπο που με κάλεσε στο πάρτι. Μου είπε να επιστρέψω. Εγώ απλά ήθελα κάπου να κοιμηθώ και να ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και να γυρίσω στο σπίτι μου.

Επέστρεψα στο ξενοδοχείο. Ήθελα άμεση βοήθεια. Πήρα ένα δικό μου δωμάτιο, το οποίο το πλήρωσα. Καθώς πήγαινα στο δωμάτιο με ξανακάλεσε ο φίλος μου και με ρώτησε που είμαι, του εξήγησα και το κλείσαμε. Προέκυψε μετά ένα ακόμα τηλέφωνο που όπως έμαθα την επόμενη ημέρα ήταν του ανθρώπου που με βίασε. Το τηλέφωνό μου, του το έδωσε ο φίλος μου που με είχε καλέσει στο πάρτι. Το ποιος είναι το έμαθα όταν έκανα την καταγγελία.

Βγήκα, λοιπόν, από το ασανσέρ και έψαχνα το δωμάτιο μου, συναντήθηκα με τρία άτομα από το πάρτι και προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν αλλά τους είπα πως απλά θέλω να πάω στο δωμάτιό μου. Εκείνοι μου είπαν να πάω στο δικό τους δωμάτιο. Με πήραν μαζί τους και μπήκαμε σε ένα άλλο δωμάτιο. Μετά έσβησαν όλα. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο.

Μου έρχονται μόνο κάποιες εικόνες μέσα από το δωμάτιο. Θυμάμαι δυο άτομα. Ένας από αυτούς θυμάμαι να είναι από πάνω μου και να ξεκουμπώνει το παντελόνι του.

Ξύπνησα στις 11 το πρωί της επόμενης ημέρας. Νόμιζα πως ήμουν στο δωμάτιο που έκλεισα εγώ. Με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου, που με είχε καλέσει στο πάρτι, και με ρώτησε αν είμαι καλά και με κάλεσε να πάω στο σπίτι του να ξεκουραστώ. Του είπα ότι είμαι καλά αλλά ακόμα δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει. Όταν ξύπνησα δεν είχα ακόμα κανέναν έλεγχο. Μετά είδα ότι ήμουν γυμνή. Είδα κάτω το εσώρουχό μου. Είδα αντρικά ρούχα, βαλίτσες, χάπια... Δεν υπήρχε κανείς άλλος μέσα στο δωμάτιο και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως άτι δεν πάει καλά.

Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου και του ζήτησα εξηγήσεις. Εκείνος μου είπε να πάω σε εκείνον. Ταράχτηκα και έκλαιγα. Κατάλαβα ότι έπεσα θύμα βιασμού. Πήρα έναν άνθρωπο που μπορούσε να με βοηθήσει. Ήταν ο εργοδότης μου ο οποίος ήρθε και με πήρε με έναν φίλο του. Μου τηλεφώνησε και πάλι εκείνη την ώρα ο φίλος μου και τρομοκρατημένος μου ξαναείπε να πάω σε εκείνον. Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση. Θέλω όποια κοπέλα ήταν στο πάρτι να μιλήσει».

Προς το τέλος της συγκλονιστικής συνέντευξής της η 24χρονη Γεωργία, τόνισε πως: «Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA