Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με την μη κλήση των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση από τον Εισαγγελέα, έχει να κάνει με το γεγονός ότι από το ξενοδοχείο δόθηκε υλικό μόνο από τους εξωτερικούς χώρους (κεντρικές εισόδους και πλαϊνή είσοδο), καθώς όπως υποστήριξαν στο εσωτερικό σε κοινόχρηστους χώρους και στους διαδρόμους των ορόφων δεν υπάρχουν κάμερες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις έρευνες. Με βάση τις πληροφορίες του MEGA, μόνο οι τοξικολογικές εξετάσεις είναι αυτές που μπορούν πλέον να ρίξουν επιπλέον «φως» στην υπόθεση!

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ερχονται εξελίξεις με καταθέσεις των εμπλεκόμενων

Στο γιατί οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν κληθεί ακόμη για να καταθέσουν στον εισαγγελέα, η απάντηση είναι απλή: Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορούν να κληθούν, καθώς η υπόθεση προχώρησε στο στάδιο της ανάκρισης. Αρα, όποιος κληθεί -και αν κληθεί- δεν θα πρόκειται πια για επίπεδο «εξηγήσεων», αλλά απολογίας, άρα θα υπάρχουν στοιχεία που θα τους κρίνουν ως κατηγορούμενους. Παράλληλα, η Γεωργία Μπίκα στις καταθέσεις της έχει μιλήσει όχι για 4 άτομα, αλλά για 2: 

Τον 27χρονο που κατονόμασε στην πρώτη της κατάθεση και το δεύτερο άτομο που περιέγραψε στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια. Μάλιστα, έδωσε αρκετά στοιχεία για το δεύτερο άτομο, καθώς μέρα με την ημέρα θυμάται όλο και περισσότερα στοιχεία, ίσως και με την βοήθεια της ψυχολόγου που την έχει αναλάβει.  Οσον αφορά στις τοξικολογικές εξετάσεις, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι το δείγμα βρίσκεται προς ανάλυση στο ΑΠΘ και όχι στην Ελβετία όπως λανθασμένα διέρρευσε τις τελευταίες ώρες. Εκεί θα εξαχθούν τα αποτελέσματα και εάν δεν κριθούν σαφή, τότε θα σταλεί το δείγμα στο εξωτερικό προς επιπλέον εξέταση. Όπως καταγγέλλει η 24χρονη ο ιατροδικαστής την είδε 3 μέρες μετά την καταγγελία της, ο ανακριτής δύο εβδομάδες μετά, ενώ υποστηρίζει ότι δεν της έγιναν αιματολογικές εξετάσεις παρά μόνο ανάλυση ούρων.

Οι νέες καταθέσεις και τα στοιχεία για τον βιασμό στη σουίτα

Στο μεταξύ, ο 27χρονος που συνελήφθη μετά την καταγγελία και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας, υποστηρίζει πως δεν υπήρξε βιασμός. «Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης» υποστήριξε.

Η Γεωργία Μπίκα από την πλευρά της, τονίζει πως είχε αρχίσει να καταρρέει και πως το μόνο που θυμάται για εκείνες τις στιγμές είναι τον 27χρονο να ξαπλώνει από πάνω της χωρίς η ίδια να έχει δυνάμεις για να τον σταματήσει. «Μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής μας πράξης η Γεωργία μου ζήτησε να κοιμηθεί στο δωμάτιο μου, πράγμα που εγώ δέχθηκα με ευχαρίστηση ενώ επειδή πεινούσα κατέβηκα στη ρεσεψιόν να φάω, αφού πρώτα πέρασα από το 401 και πρότεινα στους φίλους μου να κατεβούμε να φάμε όλοι μαζί. Αφού φάγαμε εγώ επειδή δεν ήθελα να ενοχλήσω την κοπέλα, πήγα στο 402 για να κοιμηθώ ενώ ο αδελφός μου στο 401, το οποίο ήταν κενό» συμπλήρωσε.

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι περιγραφές των γεγονότων

Τόσο στην αρχική της κατάθεση όσο και στη συνέντευξη που παραχώρησε η 24χρονη τονίζει πως κάποια στιγμή εκείνη τη νύχτα έχασε τις αισθήσεις της και διαπίστωσε το βιασμό της, μόλις ξύπνησε το επόμενο πρωί, γυμνή και ζαλισμένη. Εκ διαμέτρου αντίθετες περιγραφές των γεγονότων παρατηρούνται και για τα όσα έγιναν νωρίτερα. Από τη στιγμή που η Γεωργία έφτασε στο πάρτι με φίλης της, μέχρι τη στιγμή που έφυγαν και η 24χρονη επέστρεψε για να κοιμηθεί στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει…

«Στο πάρτι ήταν περίπου 15 άτομα. Ήπια δύο ποτήρια σαμπάνια και κάποιος που πρόσφερε μια βότκα. Όταν αποφασίσαμε να φύγουμε με την φίλη μου, κατεβήκαμε στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου μας περίμενε η μητέρα της φίλης μου για να την πάρει. Μου πρότειναν και εμένα να πάω μαζί τους, αλλά αρνήθηκα καθώς δεν ήθελα να αφήσω το αυτοκίνητο μου εκεί. Προσπάθησα να το βρω χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι αποφάσισα να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο» τόνισε η 24χρονη γυναίκα.

Η 17χρονη που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν μαζί της στο ξενοδοχείο φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς… «Μετά από ένα μισάωρο και ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη ξεκινήσαμε για να φύγουμε. Μόλις κατεβήκαμε η Γεωργία άρχισε να λέει ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητο της για να γυρίσει σπίτι. Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα έμενε στο ξενοδοχείο» υπογράμμισε.

Οι επόμενες στιγμές μέσα στο ξενοδοχείο

Από την πρώτη στιγμή η Γεωργία υποστηρίζει πως ο 27χρονος, ο αδερφός του και ο διοργανωτής του πάρτι της έκλεισαν το δρόμο στο ασανσέρ και την οδήγησαν στη σουίτα που είχαν νοικιάσει. «Η κοπέλα ανέβηκε και την συναντήσαμε στον διάδρομο του τετάρτου ορόφου, όπου φαινόταν εμφανώς ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Μας χαιρέτησε λέγοντας «χρόνια πολλά» και στη συνέχεια εισήλθε μαζί με τον φίλο μου Βασίλη εντός του δωματίου όπου ελάμβανε χώρα το πάρτι και εγώ έφυγα αλλού» υποστήριξε ο διοργανωτής του πάρτι.

Όπως φέρεται να έχει πει ο 27χρονος ξεκίνησε να μιλάει με την Γεωργία και τονίζει πως η κοπέλα δεν έδειξε σε κανένα σημείο να δυσανασχετεί… «Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Την ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή» πρόσθεσε ο 27χρονος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι περιγραφές που έχει δώσει ο αδερφός του 27χρονου… «Περί ώρα 03:00 παρατήρησα μια κοπέλα, που αργότερα έμαθα ότι ονομάζεται Γεωργία, να συνομιλεί καθισμένη στον καναπέ με τον αδερφό μου, και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Λίγο αργότερα παρατήρησα ότι έλειπαν και οι δύο τους, χωρίς όμως να ξέρω αν έφυγαν μαζί» ανέφερε ο αδελφός του 27χρονου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA