Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γεωργία Μπίκα είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Είναι το κορίτσι που μίλησε δημόσια για τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Κατήγγειλε όσα υποστηρίζει ότι βίωσε, δείχνοντας το πρόσωπό της και τονίζοντας ότι δεν φοβάται να μιλήσει. Αλλωστε, είναι ένα κορίτσι που σε τόσο μικρή ηλικία, έμαθε τι σημαίνει απώλεια: Το βίωσε όταν έχασε τους γονείς της, το βίωσε όταν έχασε τον αρραβωνιαστικό της και το βίωσε ξανά με τον θάνατο της θείας της. 

Διαβάστε ακόμη: Χάπι βιασμού: Το έβαλε στη σπανακόπιτα και την... πότισε ούζο και κρασί στην Πλάκα

Μάλιστα, στο Twitter δημιουργήθηκε κίνημα #με_την_Γεωργία, στο οποίο οι χρήστες του Διαδικτύου στέλνουν τα δικά τους μηνύματα και την παροτρύνουν να μιλήσει, να μην σωπάσει. Και εκείνη, πλέον, το πράττει. Φωνάζει, μάλιστα, σε όλες τις κοπέλες: «Να μιλήσετε, να καταγγέλλετε όσα σας συμβαίνει. Καμία σιωπή». 

Η Γεωργία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. «Εσπασε» τη σιωπή της και δήλωσε για τον βιασμό της, που κατήγγειλε: «Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή το ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. […] Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Γεωργία Μπίκα στην πρώτη της συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η 24χρονη στο πρόσφατο παρελθόν ήρθε αντιμέτωπη με τραγικές απώλειες. Στις αρχές του 2020, η Γεωργία έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα. «Ο μπαμπάκας της», όπως τον αποκαλούσε και όπως τον αποχαιρέτησε πριν από δύο χρόνια στο facebook. Η εκπομπή T- Live παρουσίασε το βίντεο που είχε ανεβάσει η 24χρονη λίγο μετά τον θάνατο του συντρόφου της.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Γεωργία Μπίκα έχασε τον σύντροφό της από ανίατη ασθένεια και βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με το σκληρό «πρόσωπο» του θανάτου. Πριν προλάβει να ξεπεράσει την απώλεια του συντρόφου της, η νεαρή κοπέλα έχασε και τη μητέρα της, μέχρι που πριν λίγο καιρό ο θάνατος της ξαναχτύπησε την πόρτα, αφού έχασε και τη θεία της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA