Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί σε μια ήσυχη γειτονιά της Βούλας. Εξω από έναν φούρνο στην συμβολή των οδών Ερμού και Προόδου, έπεσαν πυροβολισμοί, ωστόσο, μέχρι να φτάσει η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε από τους περίοικους, οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν είχαν εξαφανιστεί.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader, οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής που έσπευσαν στο σημείο, συγκέντρωσαν τις πρώτες μαρτυρίες των κατοίκων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης ή οι δράστες των πυροβολισμών διέφυγαν, όπως και οι «αντίπαλοι» εμπλεκόμενοι στο συμβάν, οι οποίοι ήταν τρεις και επιβιβάστηκαν σε πολυτελές όχημα μαύρου χρώματος, φεύγοντας από το σημείο πριν φτάσει η Αμεση Δράση. Στο σημείο, εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος, πιθανώς από έναν από τους επιβάτες του οχήματος.

Λίγα λεπτά αργότερα, το πολυτελές όχημα, βρέθηκε παρατημένο έξω από το Ασκληπιείο Βούλας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν άφησαν το αυτοκίνητο, και πιθανώς και τον τραυματία για να τον αναλάβουν οι γιατροί κι εξαφανίστηκαν.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και παίρνουν καταθέσεις πόρτα-πόρτα από την περιοχή που έπεσαν οι πυροβολισμοί, ενώ θα εξετάσουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και διαχείρισης της κυκλοφορίας για να διαπιστώσουν αν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των εμπλεκομένων στο συμβάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA