Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κακοκαιρία Ελπίς σφυροκοπά τη χώρα μας με χιόνια απ' άκρη σε άκρη. Για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Αττική να σταματήσουν τα δρομολόγια που πραγματοποιούν. Οδηγοί λεωφορείων και τρόλεϊ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους δρόμους του λεκανοπεδίου έχουν πάρει εντολή να γυρίσουν στα αμαξοστάσια. 

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Νωρίτερα διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο. Οι επιβάτες του Μετρό που θέλουν να πάνε στο αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο. Στην Αττική τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ πραγματοποιούνται από Πειραιά έως Ειρήνη. Το Τραμ προσωρινά τερματίζει στη στάση Λεωφόρο Βουλιαγμένης λόγω έντονης ολισθηρότητας του δρόμου. Επίσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι αναστέλλονται για σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, όλα τα απογευματινά τοπικά δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Κορωπί – Κάντζα.

Αλυσίδες στην Αττική 

Οι επόμενες ώρες θα είναι ακόμα πιο δύσκολες λόγω αύξησης της σφοδρότητας της κακοκαιρίας Ελπίς, προειδοποιεί ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος, ο οποίος προβλέπει χιόνι ακόμα στο Σύνταγμα και τα αυτοκίνητα στους γύρω δρόμους να κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, απευθύνει έκκληση να περιοριστούν οι μετακινήσεις, λέγοντας ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες συμβάλλουν στη διατήρηση του χιονιού στους δρόμους και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε τις επόμενες ώρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA