Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρότατα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολίτες και οδηγοί στους δρόμους της Αττικής και όχι μόνο, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς που χτυπάει έντονα τη χώρα τις τελευταίες ώρες. 

Διαβάστε ακόμη: Καιρός - Κακοκαιρία Ελπίς: Τα χιόνια εξαφάνισαν την Εθνική Οδό στο ύψος του Μαρτίνου

Πολλά είναι τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Κηφισίας, στη Μεσογείων, στην Πεύκη, στην Πεντέλη, στην Κηφισιά, στην Αγία Παρασκευή. O Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ1 είπε πως υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Πεντέλη.

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και για λόγους ασφαλείας, έκλεισε λίγο μετά το μεσημέρι η Λεωφόρος Κατεχάκη προς Καρέα, από το ύψος της Πίνδου μέχρι την Ηλιούπολη, καθώς το ύψος του χιονιού συνεχώς ανεβαίνει παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των εκχιονιστικών. Εχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ηλιούπολη και στα δύο ρεύματα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου.

Πολλά τα προβλήματα στα βόρεια προάστεια, κλειστοί είναι επίσης οι δρόμοι στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό, στη λεωφόρο Διόνυσου από την περιοχή της Ανατολής στη Νέα Μάκρη προς Πεντέλη και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

 

Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Λίγο μετά τις 15:30 έκλεισε η Αττική Οδός, όπου επί ώρες είχαν μείνει ακινητοποιημένα αυτοκίνητα,  με ουρές χιλιομέτρων.  

Διακοπές της κυκλοφορίας καταγράφονται σε τίμημα των επαρχιακών οδών Oινόης - Mαγούλας και Mεγάρων - Aλεπτοχωρίου και σε τμήματα των λεωφόρων Φυλής και Τατοΐου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA