Μενού
  • Α-
  • Α+

Προσπάθεια ώστε να ομαλοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κίνηση των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα επιχειρηθεί το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου, στις 07:00, με τα οχήματα του ΟΑΣΑ να ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγιά τους στις περιοχές που δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα. Ήδη κλιμάκια κάνουν έλεγχο στις διαδρομές ώστε να αυξηθούν σταδιακά τα δρομολόγια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Μετρό, λειτουργεί δίχως προβλήματα, ωστόσο υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας με Αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα σε αυτό το τμήμα δεν πραγματοποιούνται στάσεις με τον συρμό να πηγαίνει απευθείας στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η γραμμή «2», ο Ηλεκτρικός πραγματοποιεί τα δρομολόγια από Πειραιά ως και Ειρήνη και αντίστροφα, ενώ σύμφωνα με τους υπευθύνους γίνονται προσπάθειες ώστε να ανοίξει και το τμήμα μέχρι και την Κηφισιά, ως και το μεσημέρι.

Στο δίκτυο του τραμ, τα δρομολόγια θα διεξάγονται ως εξής:

  • Γραμμή 6 "Σύνταγμα - Πικροδάφνη" με τερματική στάση Λ. Βουλιαγμένης
  • Γραμμή 7 "Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος" με τερματική στάση Κολυμβητήριο

Έως το μεσημέρι αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία στο δίκτυο του τραμ.

Τέλος, αναφορικά με τα τρένα προβλέπεται να εκτελεστεί κανονικά το πρόγραμμα Αργιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: δηλαδή, όπως κάθε Κυριακή, δεν θα κυκλοφορήσουν τα 1532, 1537, 1552, 1557 της Χαλκίδας και  τα 4+4 ζεύγη στη γραμμή Κορωπί-Λιόσια.

 

Οι επιπλέον αλλαγές των Δρομολογίων για το κοινό, για την 26η Ιανουαρίου συνίστανται στις ακυρώσεις:

  • των πρωινών IC-50 και IC-51 στη γραμμή Αθήνας και Θεσσαλονίκης
  • των πρωινών στη γραμμή της Χαλκίδας 11530, 1530, 1533.

     

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA