Ισχυρή έκρηξη σε χω΄ρο γραφείων στην αρχή της Λεωφόρου Συγγρού, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Το συγκεκριμένο κτήριο βρίσκεται απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, στον αριθμό 3, ενώ δεν υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Ήδη στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες, 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Η πρώτη έκρηξη ακούστηκε λίγο πριν τις 7 και ακολούθησαν κι άλλες μικρότερης έντασης.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η έκρηξη οφείλεται σε φιάλη υγραερίου που εξερράγη, και όλο το πολυώροφο κτήριο έχει διαλυθεί ολοσχερώς. Από την έκρηξη που ήταν τόσο ισχυρή που έσπασαν τζάμια και σε σπίτια σε μεγαλύτερη απόσταση.
Ευτυχώς λόγω της αργίας δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα στα γραφεία, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο για νέες εκρήξεις.
Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν το μέγεθος της έκρηξης καθώς από το οστικό κύμα έχουν βρεθεί στον δρόμο μέρη οικιακής συσκευής παρακείμενων σπιτιών και δεκάδες τζαμαρίες και τζάμια σπασμένα.
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.