ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/01/2022 09:05

ΔΕΔΔΗΕ: Προβλήματα στην Ανατολική Αττική - Αποκαταστάθηκε το ρεύμα στις περισσότερες περιοχές

Οι εργασίες για την αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς, συνεχίζονται από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ωστόσο πολλές περιοχές, ιδιαίτερα στην Ανατολική Αττική, παραμένουν ακόμη και σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΔΕΔΔΗΕ: Προβλήματα στην Ανατολική Αττική - Αποκαταστάθηκε το ρεύμα στις περισσότερες περιοχές
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προχωρούν στις αποκαταστάσεις ηλεκτροδότησης των περιοχών στην Αττική που υπήρχαν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς, ωστόσο παραμένον ακόμη προβλήματα ιδιαίτερα στην Ανατολική Αττική. Σύμφωνα με τους υπευθύνους η αποκατάσταση έχει φτάσει στο 95% και πλέον προχωρά η αποκατάσταση των ζημιών σε 8 γραμμές μέσης τάσης.

Διαβάστε ακόμη: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικός και τρένα

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των τεχνικών της ΔΕΗ Κώστα Μανιάτη οι περισσότερες βλάβες έχουν διορθωθεί, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις που έχουν κοπεί καλώδια, όπως σημείωσε μιλώντας στο OPEN.

Video Loading...

Τα συνεργεία εργάζονται στην αποκατάσταση βλαβών σε εκατοντάδες μεμονωμένες περιπτώσεις σε όλο το λεκανοπέδιο με την εκτίμηση ότι έως το μεσημέρι στις 12 θα έχουν στο σύνολό τους αποκατασταθεί.

Παράλληλα, στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων οικισμών στην περιοχή των Σφακίων εξαιτίας νέας έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή σήμερα το μεσημέρι. Ενώ, οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση των οικισμών Αταλάντης έχει ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΕΥΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΧΙΟΝΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ