Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προχωρούν στις αποκαταστάσεις ηλεκτροδότησης των περιοχών στην Αττική που υπήρχαν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς, ωστόσο παραμένον ακόμη προβλήματα ιδιαίτερα στην Ανατολική Αττική. Σύμφωνα με τους υπευθύνους η αποκατάσταση έχει φτάσει στο 95% και πλέον προχωρά η αποκατάσταση των ζημιών σε 8 γραμμές μέσης τάσης.

Διαβάστε ακόμη: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικός και τρένα

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των τεχνικών της ΔΕΗ Κώστα Μανιάτη οι περισσότερες βλάβες έχουν διορθωθεί, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις που έχουν κοπεί καλώδια, όπως σημείωσε μιλώντας στο OPEN.

Τα συνεργεία εργάζονται στην αποκατάσταση βλαβών σε εκατοντάδες μεμονωμένες περιπτώσεις σε όλο το λεκανοπέδιο με την εκτίμηση ότι έως το μεσημέρι στις 12 θα έχουν στο σύνολό τους αποκατασταθεί

Παράλληλα, στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων οικισμών στην περιοχή των Σφακίων εξαιτίας νέας έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή σήμερα το μεσημέρι. Ενώ, οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση των οικισμών Αταλάντης έχει ολοκληρωθεί.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.