Μενού
  • Α-
  • Α+

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Αττικής και την Πέμπτη έπειτα από σχετική απόφαση της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσουν και πάλι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί όλη της Περιφέρειας.

Διαβάστε ακόμη: ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά στο σκοτάδι - Πού υπάρχει διακοπή ρεύματος τώρα

Οι λόγοι που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση είναι επί της ουσίας τρεις. Αφενός πολλά σχολικά συγκροτήματα δεν είναι ασφαλή καθώς υπάρχει πάγος στα προαύλια και είναι άκρως επικίνδυνα για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Αφετέρου, σε πολλές περιοχές ειδικά στα βόρεια δεν υπάρχει ρεύμα και είναι σίγουρο πως μέχρι αύριο θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι βλάβες. Παράλληλα υπάρχει κίνδυνος και για τα σχολικά λεωφορεία καθώς θεωρείται δύσκολο να προσεγγίσουν δρόμους ώστε να παραλάβουν τα παιδιά.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν αύριο θα λειτουργήσει η τηλεκπαίδευση κάτι που δεν συνέβη την τρίτη και την Τετάρτη λόγω της γενικής αργίας σε συγκεκριμένες περιφέρειες, ανάμεσά τους και η Αττική. Σημειώνεται πως και την περασμένη Δευτέρα, την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της κακοκαιρίας Ελπίς, τα σχολεία δεν άνοιξαν με το μεγαλύτερο ποσοστό μαθητών να  κάνει τηλεκπαίδευση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA