ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/01/2022 15:28

Κακοκαιρία Ελπίς: Ποια εμβολιαστικά κέντρα θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 οι εμβολιασμοί των ενηλίκων και των παιδιών άνω των 12 ετών κατά του κορονοϊού που είχαν διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς θα πραγματοποιηθούν κανονικά

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κακοκαιρία Ελπίς: Ποια εμβολιαστικά κέντρα θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη
Πηγή: APimages, Unsplash
Ανάγνωση:

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 οι εμβολιασμοί των ενηλίκων και των παιδιών άνω των 12 ετών κατά του κορονοϊού που είχαν διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Όσοι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να επαναπρογραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Διαβάστε ακόμη: Καιρός - Κακοκαιρία Ελπίς: Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία στην Αττική - Πού επιτρέπεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνταν αύριο και μεθαύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και αύριο στον mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», αναστέλλονται. Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για την ημέρα και ώρα των νέων ραντεβού.

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», Γ.Ν. «Ασκληπιείο», Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», ΓΝΠ «Τζάνειο», ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», ΠΓΝ «Αττικόν», Γ.Ν. Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όσοι γονείς με τα παιδιά τους δεν μπορέσουν να προσέλθουν αύριο στα παραπάνω εμβολιαστικά κέντρα, τα στοιχεία τους θα αντληθούν από το σύστημα ώστε να κλειστούν από την Επιχείρηση «Ελευθερία» νέα ραντεβού τα οποία θα αποσταλούν στους πολίτες με SMS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ